Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jardax Profil |
#1 · Zasláno: 11. 9. 2009, 13:48:16
Díval jsem se na netu po existujících scriptech pro srovnání cen a líbilo se mi řešení od kaonsoftwares.com, ale nejsem si jistý jak to bude šlapat v našich podmínkách, když přeložím jazykové soubory.
Tady je třeba indický portál co se mi líbí: naaptol.com Co by to mělo umět: Různé úrovně členství: Uživatelé: hodnotí shopy, produkty, mohou přidat recenze atd.... Pěkná fce je třeba na naaptol.com - Q/A - cosi jako yahoo answers k produktům. Obchodníci: přidají eshop, product feed, mohou zakoupit předdefinované PPC balíky (1000 návštěvníků...), mohou doplňovat PPC kredit. Mají k dispozici statistiky prokliků. Mohou koupit zvýhodnění jako např. sponzor kategorie. Pokud někdo něco podobného už dělal, má reference a ví jak na to, dejte vědět. Nabídněte rozumnou cenu. |
||
Luko255 Profil |
#2 · Zasláno: 11. 9. 2009, 14:40:42
jardax
Uveď na seba kontakt! |
||
jardax Profil |
#3 · Zasláno: 11. 9. 2009, 14:44:21
ptcx@seznam.cz
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Účelem této diskusní kategorie je zprostředkování prvního kontaktu mezi lidmi, kteří shánějí či nabízejí práci.
Zaujal-li vás inzerát, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse. I pokud vás na inzerátu něco zarazilo, pobavilo či rozčílilo, není žádoucí to sem psát.
Běda vám, jestli to bude blábol.
0