Autor Zpráva
kallados
Profil *
Ahoj všichni,

má trochu problém s tím, že když jsem aktualizoval na nový Wo, není možné při zadávíní příspěvku i stránky přepnout do html, a v klasickém editoru se mi nic nezobrazuje.
Mohu sice psát, ale nic není vidět. Pokud text označím, pak je vidět, ale jinak se nezobrazuje. Jinak neběží ani TinyMC apod. Zkoušel jsem vypnout všechny pluginy a psát to v IE,Safari,Firefoxu,Chromu a nic.
Nikde jsem zatím něco takového nenašel, tak je mi to divné. Samoz. mohu naprat na server starou stabil verti, ale je mi to jak říkám divné.
Jinak nefunguje ani s mou šablounou ani s věstavenou Twenty Ten.

Jinak využívám profi placený hosting s možnou úpravou téměř všeho. Pokud by někde chtělo změnit třeba nastavení PHP, není problém, ale nevím co změnit a jestli to vůbec může ovlivnit.

Díky za info ;-)

ps: našel jsem něco takovéhleho, ale moje angličtina je slabší a abych pravdu řekl, moc jsem to nepobral. Co je také divné je, že na hostingu provozuji několik domén a na ostatních je 3.0 česká a jede jak má. Tadyto mi to začalo dělat až po přechodu na 3.1. Ikdyž jsem se vrátil na zpět na 3.0- nic se nezměnilo.
kallados
Profil *
Jo zde je ten odkaz, co jsem myslel.
rorsach
Profil
kallados:
Tak nic. Vyzkoušel jsem úplně všechno. Dokonce reinstal celého webu(WP,dtb) a nic nepomohlo. Dokonce i reinstal WP na nové subdoméně. Člověka by trefil šlak. A víte co? Poslal jsem to na podporu a tam mi oznámily, že je na to nějakej fix, ale nejde zakomponovat páč má WP.org výpadek. A ono jo. Po tom co se zase rozběhl WP.org- jede vše ok.
No věřili byste tomu? Něco takového by mně v životě nenapadlo. Jak prašibej WP.org dokáže ovlivnit moje vlastní přidávání postů.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: