Autor Zpráva
gully
Ahoj vsem,

mam forum zabyvajici se problematikou Macromedia Flash MX. V jeho prispevcich se tudiz casto objevuji casti zdrojovych kodu.
Proto jsem hledal nejaky mod, ktery by tyto texty zformatovat takovym zpusobem, aby jejich zapis byl zobrazen stejne, jako je zobrazen v editoru Flashe. Nakonec se mi nejvic libil http://qbnz.com/highlighter .
Problem je vsak v tom, ze se mi ani na potreti nepodarilo tento mod nainstalovat :-(

Testuju na localhost s mysql4. Po uprave a nakopirovani prislusnych souboru a spusteni install_syntax.php se zobrazi hlaseni
Syntax Highlighting MOD for phpBB

Congratulations! The SQL for this MOD has successfully installed.

Please now delete this script, and make sure you have CHMODed the cache/syntax directory to 777 (and the cache/syntax/cache.txt file to 666).

V administracnim panelu se sice objevi nabidka Syntax Highlighting i s prislusnou strankou, ale pokud provedu tlacitkem Update Language Options tento update, zobrazi se chybove hlaseni
Could not CHMOD the actionscript.php language file ./../includes/geshi/actionscript.php.php

Jestlize chci napr. vlozit novy prispevek, nikde nevidim moznost zadat prislusny BBCode.

Jestli mate nekdo zkusenost s timhle modem, nebo bude nekdo ochotney ho vyzkouset, budu vdecnej za kazdou radu.

Testuji na phpBB 2.0.17.

Díky
Anonymní
Profil *
v souboru phpbb/admin/admin_syntax.php

najdi:

eval('@chmod(\'' . $phpbb_root_path . 'includes/geshi/' . $language . '.' . $phpEx . '\', $mode) or message_die(GENERAL_ERROR, \'Could not CHMOD the ' . $language . ' language file <code>' . $phpbb_root_path . 'includes/geshi/' . $language . '.' . $phpEx . '</code>\');');

nahraď:

eval('@chmod(\'' . $phpbb_root_path . 'includes/geshi/' . $language . '\', $mode) or message_die(GENERAL_ERROR, \'Could not CHMOD the ' . $language . ' language file <code>' . $phpbb_root_path . 'includes/geshi/' . $language . '</code>\');');
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0