Autor Zpráva
Luke1
Profil *
Zdravím,
hledám RS pro stránky školního česko-anglického časopisu. Mám již vytvořený design, a hledám vhodný RS pro který se snadno kódují šablony a podporuje vícejazyčnost stránek (celý obsah ve dvou jazycích včetně menu atp.). Již jsem dělal šablonu pro VisionCMS, kde to bylo opravdu snadné. Ale zdá se mi, že tento RS se již nevyvíjí a ani poslední verze bez tzv. vícejazyčnosti nelze stáhnout. Jaký RS je tedy vhodný? Máte někdo zprávy o tom, jak to vypadá s VisionCMS? Děkuji
H13
Nevím jak ostatní, ale Joomla! podporuje multijazičnost společně s komponentou Joom!fish nebo Nooku. (tipuju, že dva ostatní velcí hráči Wordpress a Drupal na tom budou stejně)
Luke1
Profil *
Joomlu zrovna nemusim a hlavně nejsem přesvědčen že je tvorba šablon jednoduchá. Myslel jsem spíše nějaký menší RS než wordpress, joomla nebo drupal....Hlavně jde o tu tvorbu šablon
mkroulik
CMSMadeSimple splňuje Vaše požadavky v neoficiální verzi MLE (kterou právě používám a až na občasné řešitelné problémy funguje dobře).
Luke1
Profil *
Ten CMSMadeSimple vypadá dobře :-)
H13
Jinak ještě doplním, že vytvoření šablony pro redakční systém je prostě vytvoření šablony za pomocí html/css (php). Doplnění pozic modulů, hlavní části, atd. pro konkrétní redakční systém je to nejjednodušší na tvorbě šablony.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0