Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
slovakCZ Profil |
#1 · Zasláno: 8. 6. 2011, 20:47:55
Ahoj,
chci Vám představit nové CMS pro eshop (a nejen to, lze na něm postavit i klasický web (firemní)) se jménem Super QC. Autor sice nejsem, ale již jej využívám a hodně mě překvapil.. Proto se o něj podělím, jelikož není snad vůbec propagován a já na něj narazil náhodou. dokonce i amatér dokáže importovat XML produktů, je na to hodně jednoduchá administrace a zatím jsem s eshopem neměl problém. Škoda malého množství modulů a malé komunity. Autor je ochotný řešit problémy a dokonce je aktivně opravuje a dělá pravidelně nové verze. Tvorba vlastních šablon je také jednoduchá, což je opravdu super.. Tvorba šablon není ovšem silná stránka, a některé věci jsem bohužel musel měnit v jádru eshopu aby se vůbec do šablon promítly, ale to bylo asi spíše náročností mojich požadavků. V mém eshopu mám přes 10 000 produktů a běhá zatím velmi svižně a i vyhledávání je bezproblémové Stáhnout zdarma s nějakými omezeními můžete zde: http://www.superqc.com/ Co si o něm myslíte? Má to nějakou budoucnost? Zkoušeli jste již instalovat? Jste uživateli eshopu? |
||
Lamicz Profil |
#2 · Zasláno: 9. 6. 2011, 20:51:15
slovakCZ:
Stahl jsem to, technicky rekl bych prumer. Ani vylozene blby ani uzasny. |
||
WWWeee Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 6. 2011, 18:05:06
Byl jsem se tam právě mrknout ale:
"Web je docasne off-line. SS" což asi vyjadřuje vše co se dá říci o podobných projektech "zdarma". Když si někdo zaplatí PPC a přijdou draze placení zákazníci tak to je průšvih. slovakCZ ... rád bych viděl Tvůj shop jestli je online když sem můžeš dát link. |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
lukas7 Profil |
#4 · Zasláno: 14. 7. 2011, 15:25:36
Není to překopaný prestashop?
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Alfík Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 9. 2011, 04:56:10
Presta to není. Má to spousta nedořešených funkcí, nestíhám mazat SPAM a před týdnem mi přestal fungovat i košík, nelze nakupovat a nemůžu se přihlásit ani do administrace. Už měsíc nefunguje podpora - na mé emaily absolutně nikdo nereaguje. Celý projekt byl inzerován na prodej za 400 litrů, asi to někdo zakoupil a už jenom inkasuje platby za tzv. "doživotní" licenci která je bez podpory na 2 věci. Se superqc.com jsem tak skončil - byli to pouze vyhozené prachy.
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Dan Profil |
#6 · Zasláno: 22. 10. 2011, 13:26:51
Ahoj, já to zkoušel ale nefunguje. Nevíte náhodou o nějakém českém eshopu zdarma nebo za mírný poplatek? Začínám podnikat, tak by se mi něco hodilo....
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0