Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MartinM Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2005, 19:01:27
Na nanic.cz lze vytvořit stránku. Je tam sice jako editor jakýsi WYSIWYG, ale jde se přepnout i do psaní pouze HTML. Lze si vybrat z několika vzhledů a má další věci. Třeba jako anketa, počítadlo, kniha návštěv vyhledávání na stránkách.
Kdo stránky dělat umí (třeba i já), tak na ten systém má hromadu kritiky. Není tak dokonalý jako třeba Wordpress, nebo jakékoli jině CMS. Ale nemusí se instalovat a právě pro ty co nejsou schopni nastavit DB, nebo se prostě připojit na FTP na webzdarma a nahrát tam red. systém (takových je sice málo, ale jsou). Vytvoří to doménu http://uživatel.nanic.cz, což je trochu negující doména (třeba superstar.nanic.cz), ale má to možnost nahrát ten web na jiný FTP server s tím, že se jen vyplní adresa FTP, login, heslo případně adresář a kouzlo ... web je jinde :-) |
||
MartinM Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 10. 2005, 19:05:21
Jo, a abych to doplnil. Když mi kámoš řekl, že chce vytvořit stránku, tak abych ho neposlal někam, tak jsem mu ten web vytvořil přez nanic.cz, kopl to na wz.cz a odmazal z toho tu reklamu co tam nanic.cz dosazuje a místo ní dam reklamu od wz.cz :-)
|
||
Martin Kuželka Profil |
#3 · Zasláno: 3. 10. 2005, 19:12:10 · Upravil/a: Martin Kuželka
Martine Milichovský, ještě jsi zapomněl dodat, že ten web je tvůj... jinak fakt nenápadná reklama.
|
||
MartinM Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 10. 2005, 19:32:51
Klině si to smázni :-) Já vim, nebavilo mě vymýšlet jinou přezdívku
|
||
Dero Profil |
#5 · Zasláno: 3. 10. 2005, 20:45:52 · Upravil/a: Dero
A pozor, Ivorie, ctěný moderátore, autor také blahosklonně povoluje smazání tohoto tématu. :o)
// Změna: Asi jsem měl vidiny... TADY na tom místě byl před chvílí příspěvek Ivoriuse! Byl tu, vážně, no fakt! |
||
Ivorius Profil |
#6 · Zasláno: 4. 10. 2005, 22:00:47
JJ, Dero máš pravdu. Vydal jsem ho, ale ihned vymazal. Nějak se mi ten můj příspěvek rozležel v hlavě :)
|
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
carmit Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 4. 2006, 19:10:20
Já bych se chtěla zeptat, proč nikdy nanic.cz nefunguje, už mě to vážně štve a taky jsem zaslala mail do nanic.cz už asi před dvěma měsícma a stále nic, co tam spíte lidičky?[i][/i]
|
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
patík Profil * |
#8 · Zasláno: 12. 8. 2006, 22:19:01
Souhlasím s carmit,pořád to nefunguje a už mi to taky docela vadí.Ale třeba tm je opravdu nějaká velká porucha,no kdoví.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Keira Profil * |
#9 · Zasláno: 16. 8. 2006, 15:39:22
hej ? co sa stalo s nanic.cz ? preco nejde ani hl. stranka ani ziadne vytvorene stranky ?!
|
||
WERander Profil * |
#10 · Zasláno: 16. 8. 2006, 15:41:12
jo je to pekne blby!!nevite nekdo treba jestli to opravi nebo tak??
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0