| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Koi Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 8. 2011, 23:06:45
Mám nainstalovaný wordpress a kdykoli, když chci verzi wordpressu aktualizovat, stáhnout nějaký plugin nebo měnit typ "hezkých" URL adres; vyskočí na mě tohle:
Obrázek... Nikdy předtím se mi to nestalo, vše fungovalo jak mělo. Je to ale poprvé, co pracuji s wordpressem přes přenosový protokol SFTP s programem WinSCP a s programem FileZilla pod stejným protokolem; jinak to nejde. Nom napadlo mě, že by to mohlo být tím. Začal jsem googlit, ale česky jsem nic nenašel a anglicky moc neumím. Vyrozuměl jsem jen, že mám nainstalovat něco jako "libssh2-php" a potom, že php vyrozumí, že se jedná o ssh2 a pak se v administraci wordpressu v připojení (obrázek) vedle možností FTP a FTPS (ssl) objeví i kýžené SFTP (ssh) a přes to, že to prej fachá, pak to chce nějaké klíče... Nevím, mno, moc se v tom nevyznám, proto se i omlouvám za zmatený popis mé situace... Je něco, co s tím já mohu udělat? Přidal bych pár odkazů s tutoriály "jak na to" a jestli by někdo byl schopný mi říci, co a jak, předem děkuji... Odkaz 1 Odkaz 2 Odkaz 3 Odkaz 4 |
||
| Zechy Profil |
#2 · Zasláno: 8. 8. 2011, 23:35:24
WordPress ti řiká, že režim údržby je aktivní, že ho máš deaktivovat až skončíš. Ten odkaz na deactivate by tě tam měl zavést
|
||
| Koi Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2011, 00:05:26
Zechy:
To s tím nějak nesouvisí. Web právě upravuji a tento plugin zabrání návštěvníkům, aby "koukali" na rozdělanou práci. |
||
| Zechy Profil |
#4 · Zasláno: 9. 8. 2011, 00:08:33
Tak jsem špatně pochopil dotaz :)
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0