Autor Zpráva
WP
Profil *
Mám problém. Potřebuji, aby bylo možné nastavit (zaregistrovat) více adminů. Někoho nového zaregistruji a přiřadím mu adminská oprávnění, pak se dotyčný chce přihlásit - vyplní údaje a zkouší se přihlásit, ale místo toho to jen zamrzne. Objeví se prázdná stránka ... To se mi také stává u některých pluginů. Nainstaluju ho a v Pluginech se ho pokouším aktivovat a najednou - opět zásek - bílá stránka a nikde nic. Nebo se mi to stává, když těch pluginů mám více (třeba 8 - každý z nic ozkoušený, ale alespoň jeden musí být neaktivní, ale jakmile zkouším aktivovat i ten poslední, tak také najednou bílá stránka). Nevíte čím by to mohlo být? Když se přihlašuji já nebo návštěvníci, tak problém s přihlášením není, jen když se snaží přihlásit jiný admin než já. Nevíte kde je chyba?
Stanoo
Profil *
WP:
mnohé pluginy niesu navzájom kompatibilné. takže keď máte nainštalovaných cca 8 pluginov tak to je už pomerne dosť. záleží aj na tom aké pluginy.

problém s prihlasovaním adminov by som hľadal práve v jednom z pluginov. všetky ich odinštalujte a skúste či problém pretrváva. ak hej tak reinštalujte WP. Ak ani to nepomôže tak by som našiel plugin ktorý umožňuje vytvárať nové role a vytvoril by som tam rolu Administrator2 s adminovskymi právami. Toto je veľmi nepekné riešenie.

v každom prípade by sa toto nemalo vôbec diať. ak to teda nieje ani v plugine ani v zle nainštalovanom WP tak by by som problém hľadal v nastavení servera.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0