Autor Zpráva
psh
Profil *
Ahoj
chci si vyzkoušet
Joomlu lokal host xampp,tedy jen na mém pc.
Ale,nevim odkud jí stáhnout.tady v navodu
http://www.barts.cz/index.php/joomla/instalace/30-xampp
v části příprava instalace je odkaz k stažení ,ale nejde to stáhnout verze pro "win" instalační soubor 80mb.
stáhne se celá velikost ale místo ukončení a zobrazení ve složce si to tahá download a pořád nic
Zechy
Bud to můžeš zkusit znova nebo stahování ručně ukončit, jestli už je stažená celá velikost vadit by to nemělo. A nebo můžeš stáhnout XAMPP zde.
psh
Profil *
Dík za odp.
ten odkaz je stejny jako se uvádí v tom článku na barts.cz
tedka jsem to zkoušel 5x
i manualně ukončovat download, a nic, složka se neobrazí

Tedka jsem zkoušel xampp z stahuj.cz
soubor se stáhnul celej, a nasledne je download automaticky prerušen takže taky nic.
Jelikož v komentářich, nebyla žádná stížnost na nefunkční download tak přemýšlím jestli není chyba u mě

chipdownload.eu
taky nefunkční, pořad to bere download a nic.
Já už fakt nevím, Napadá vás nekoho neco?

Možná je to "sci-fi" protože už si to nedokážu vysvetlit.
nezmenila se licence? a už to není free, a bylo to takhle bloknute?
Monster
Profil *
Taky jsem zkoušel několik Xamppů. Problém byl, že ty nejnovější verze neběžej s Joomlou úplně ok. Zkoušel jsem asi 3 a nakonec skončil u XAMPPlite version 1.5.5. Myslim, že se tam musej po instalaci udělat nějaký úpravy, nevim přesně používal jsem i vlastní skripty. Pokud budeš potřebovat upravit php.ini (jsou tam dva) tak ten správnej je v xampplite/apache/bin/php.ini

Všechny verze jsou stáhnout zde...

http://en.sourceforge.jp/projects/xampp/releases/

(Sorry za tu Japonštinu - Google mi to takhle vyhodil, tak ten výsledek podpořim dalšim odkazem :)
psh
Profil *
Jsem to nakonec večer stahnul, přes IE přes Chrom to nešlo .....podivný.
Ale, ted mam jinej problém mam Joomlu 2,5 a je to stešne pomalé,odezva po kliknutí nekdy i 20s
je to jako surfovat na netu přes gprs

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0