Autor Zpráva
ButchCB
Na webhostingu ic.cz jsem si zřídil účet, nahrál Wordpress 3.2.2 nastavil vše potřebné, nahrál patřičnou šablonu a mám následující problém. Mám vytvořené 3rubriky, mám vytvořené i dva testovací příspěvky, každý z nich je přiřazen do nějaké rubriky, ale v postraním menu kde je připojen widget rubirky nevidím žádnou hierarchii rubrik s počtem příspěvků, i když jsem to v nastavení zaškrtl? Zkusil jsem vícero šablon a je to všude stejné, nevíte kde by se mělo co přenastavit aby to fungovalo? Děkuji za pomoc.
ButchCB
A stejný problém mi nastal i po přesunu na jiný hosting. Po nahrání wordpressu jsem widget použil, šel, pak jsem začal přidávat stránky a příspěvky a najednou widget nezobrazuje rubirky příspěvků s počty atd. Tak nevím, kde je chyba (nic jsem needitoval)
Stanoo
Profil *
tak pošli link na stránku najlepšie aj s admin heslom.

normálne to funguje tak že dáš si do sidebaru (alebo kam chceš) widget Kategorie. A akonáhle máš aspoň jednu kategóriu s publikovaným článkom tak sa tam zobrazí daná kategória.
ButchCB
Stanoo:
To máš pravdu, to všechno vím,vše jsem udělal, jen v sidebaru byl viděn widget Kategorie,ale ten widget nezobrazoval katogorie které již byly vytvořeny a ani počet příspěvků v jednotlivých kategorií. Nicméně, já jsem přenastavil databázi a obnovil šablonu a reinstaloval wordpress a musím zaťukat, že to teď funguje,tak s tím raději nic dělat nebudu :-)
Děkuji ti za ochotu.
ButchCB
tak chybu dělal jeden plugin... takže problem vyřešen :-)

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0