Autor Zpráva
Chuchycek
Profil
Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, chci udělat galerii s fotkami a potřebuji, aby to bylo přes front end ve wp a chtěl jsem se zeptat, jestli by mě někdo mohl trošku popostrčit, abych věděl, jak se to zhruba dá udělat, beru cokoliv, klidně nějaký srozumitelný tutorial.

Děkuji Honza
scheras
Profil *
Použít plugin je možné? Na internetu je jich celá řada a určitě si najdete ten, který Vám bude vyhovovat.
Chuchycek
Profil
Klidně i plugin, spíš mi jde o to, abych v tom nemusel hodiny hledat, co k čemu je. Abych objasnil, co potřebuji, na localhostu mám fotky a z těch adresářů potřebuji vypsat obsah. Jako plugin jsem to napsal, ale potřebuji to napsat přes front end a v tom se nějak moc neorientuji.
Chuchycek
Profil
Nakonec jsem se rozhodl, že to udělám přes shortcode. [galerie id='123456'] a chtěl jsem se zeptat jestli to je dobrá volba nebo jestli to je prasárna. Dík

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: