Autor Zpráva
snazimse
Dobrý den,

snažím se přesunout opencart,z jedné stránky na jiný hosting a jinou doménu,prostě klasický přesun.
Ovšem opravdu hrůza.Wordpress je převedený za pár minut,změním pár věcí.A tohle...
Nejenže má dva hloupé configy v root a v admin/,které je potřeba měnit,o x řádcích,ale pořád háže samé chyby.

Má někdo zkušenost s převodem,dělal jsem standartní postup,ale prostě nefunguje,většinou bílá stránka,to je fakt super.
Stačí měnit absultní cesty,a the end.

Nehledě na to ,že se pořád něco loguje,nějaké chyby,které vůbec nemají opodstatnění.

Prostě nesmysly,ukazuje,např,jsem čerstvě nainstaloval,a pak jsem změnil databázi za jinou,a pak zpátky,no a už to zase něslo,tak jako.

No comment.Děkuji všem mnohokrát
Enko
S tímhle jsem se taky setkal a úspěšně vybojoval. Pokud převádíš opencart, tak máš nejlepší si na novém hostingu udělat čistou instalaci stejné verze. Pak si z ní vytáhnout ten konfigurační soubor. Pak si tam přehrát tu svojí aktuální z předchozího webhostingu a přehrát předchozí configurační soubor tím nově vygenerovaným z čisté instalace. Přesně s tímto jsem bojoval asi 8 hodin v kuse a toto bylo pro mě jediné řešení. Od té doby již nechci opencart ani vidět.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0