Autor Zpráva
janomajka
Profil
Ahoj,
ve WP používám šablonu intrepidity, součástí které je i slideshow na Homepage. Pro slideshow je nutné nainstalovat plugin Featured Content Gallery a pak by to mělo fungovat. Jenže mám asi problém s konfigurací, ikdyž si myslím, že mám plugin nakonfigurovaný, slideshow se prostě nezobrazuje. Stručný návod je v šabloně, ale moc mu nerozumím, angličtina není mou silnou stránkou a google translate mi taky moc nepomohl.

---

If you want to use A slideshow of your posts on your homepage like the picture on the right, follow these steps:

1. Install and activate the "Featured Content Gallery" plugin from this page
2. Once installed, configure it on the "Featured Content Gallery" settings page.
3. Add the "articleimg" and "featuredtext" fields in the "Custom field" on your posts (Do this on at least two posts; otherwise, the slideshow will not run).
Recommended dimention of your images (586px in width x 261px in height )

---

Asi mám přidat nějaké articleimg a featuredtext někam, ale nemám tušení kam, ani co to je.

V samotném pluginu je taky nějaký návod.

----

Featured Content Gallery Code - If not already included, add this code to your template file where you want the Featured Content Gallery to be displayed:

<?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); ?>

----

Ale myslím si že šablona tuto funkci už má, a že není ji třeba upravovat.

Vážně si už nevím rady.

Děkuji moc za jakoukoli radu a pomoc

Honza
jefitto44
Profil
janomajka:
3. Add the "articleimg" and "featuredtext" fields in the "Custom field" on your posts (Do this on at least two posts; otherwise, the slideshow will not run).
Recommended dimention of your images (586px in width x 261px in height )


Pridaj "articleimg" a "featuredtext" polia do "Vlastného poľa" tvojho príspevku (Urob to prinajmenšom v dvoch postoch, inak slideshow nebude fungovať)

Znamená to asi toľko, že napíšeš stránku, alebo článok, zroluješ dole a tam máš rôzne doplňujúce blbosti, ako slug, komentáre atď. No a niekde tam musí byť položka vlastné pole. Do tej to píšeš
janomajka
Profil
Dík za odpověď.

Uživatelská pole jsem pod stránkou našel, ale nevím jestli jsem vše vyplnil správně, u názvu pole se musí doplnit i nějaká hodnota, každopádně slideshow se stále nezobrazuje - přikládám screenshot uživatelských polí.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/18867863/Picture%2028.png

Pokud je toto správně, možná mám něco jiné nastavené špatně.

Díky
jefitto44
Profil
Mám pocit, že tam nemá byť doslova "articleimg" ale niečo iné, resp. možno to tam má byť tak, ale samozrejme, tomu postu musíš nastaviť tzv. prezentačný obrázok. Treba skúšať, alebo skúsiť niečo iné, napr. pluginy generujúce slideshows

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0