Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sobky Profil |
#1 · Zasláno: 16. 6. 2014, 15:08:30
Dorbý deň!
Chcel by som sa spýtať ako premenovať url nejakej stránky. Viem že sa to dá vo wordpress priamo, ale ked mám viac takých istých stránok, tak to ukazuje ./hlasovanie, ./hlasovanie-2.... A ja chcem vedieť ako dať tú 2 preč aby to vyzeralo ako to prvé. Dá sa to niekde v súboroch wp-...?? |
||
Mike8748 Profil |
#2 · Zasláno: 16. 6. 2014, 17:50:24
Sobky:
pokud by mělo více než jedna stránka stejnout adresu /hlasovanie, podle čeho myslíš že wordpress potom pozná kterou stránku má otevřít/zobrazit? |
||
Sobky Profil |
#3 · Zasláno: 16. 6. 2014, 21:06:45
keď nazvem jednu stránku hlasovanie tak je url bude ./hlasovanie, ale keď vytvorím zase stránku hlasovanie tak jej url bude ./hlasovanie-1
A ja chcem aby sa mi ta druhá premenovala na to prvé url. Podľa mňa si to wordpress nekde ukladá ale neviem kde :D |
||
Mike8748 Profil |
#4 · Zasláno: 16. 6. 2014, 21:19:24
Sobky:
a proč chceš znova vytvářet stránku hlasování? nestačí použít odkaz na tu stávající kterou už máš vytvořenou? ano, pokud už existuje stránka s url /hlasovanie tak wordpress to pozná (přecijen ví jaký stránky si vytvořil, seznam stránek tam je) a ten název upraví právě přidáním čísla. radši zkus trošku více popsat o co se pokoušíš. já pořád nechápu smysl opakovaného vytváření stránek se stejnou adresou (navíc když sám píšeš že chceš přesměrování na tu první vytvořenou) |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0