Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pharaon.jh Profil |
#1 · Zasláno: 23. 6. 2014, 15:25:25 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 26. 6. 2014, 08:09:35
potřeboval bych se zeptat, jakej redakční systém zvolit na sportovní stránky, ale nevím jestli se mi to vyplatí, protože na normální verzi bez systému tam furt vytvářím nové soubory v php, a přes ten systém by to šlo taky?
|
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 25. 6. 2014, 21:41:10
Vím o tom, že na Wordpressu existuje nějaký sportovní plugin (ale není to nic extra). Jiný známý mi není a mám to docela prozkoumáno, protože se specializuji na sportovní systémy (fotbalové, hokejové ...)
Nicméně, můžeš si zkusit službu SK KLUB (http://www.sklub.cz/) a naklikat si na jejich systému webové stránky (součástí jsou i docela pěkné šablony). Služba je zpoplatněna, ale za vcelku přijatelný peníz. |
||
pharaon.jh Profil |
#3 · Zasláno: 26. 6. 2014, 18:01:31
ve wordpresu se vůbec nevyznám, včera jsem ho zkoušel na webzdarma, a celá administrace se mi rozjela, že to bylo všechno bez stylů a grafiky, když jsem se tam dostal poprvý tak se mi to zobrazilo graficky i stylově, pak jsem na něco kliknul v menu a rozjelo se to úplně, tak jsem ho smazal a dělat s nim nebudu s wordpresem
|
||
mlasevic Profil |
#4 · Zasláno: 27. 6. 2014, 05:31:25
Zkoušel jsi i Joomlu? Co vše by ty Tvé sportovní stránky měly umět? Jen pro zajímavost - koukni na tuto free komponentu do Joomly - JoomLeague. Roste tady http://extensions.joomla.org/extensions/sports-a-games/sports/1904.
|
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 27. 6. 2014, 09:48:42
pharaon.jh:
„ve wordpresu se vůbec nevyznám, včera jsem ho zkoušel na webzdarma“ Wordpress je systém poměrně náročný na systémové prostředky. Na Webzdarma ti stejně kloudně nepoběží. O Joomle a Drupalu platí totéž. Buď si sežeň výkonnější hosting, nebo velmi jednoduchý redakční systém. Doporučuji první možnost. |
||
pharaon.jh Profil |
#6 · Zasláno: 27. 6. 2014, 10:30:47
mlasevic:
Joomlu jsem zkoušel a když jsem dal svou stránku, tak mi to napsalo že webzdarma nepodporuje php5. Tak jsem tam dával zbytečně 4565 souborů od Joomly. jenikkozak: nevim jakej výkonnější hosting ketrý by byl zadarmo, a ten redakční systém jakej jednoduchej |
||
Taurus Profil |
#7 · Zasláno: 27. 6. 2014, 10:44:16
Podle těch příspěvků čekáš vše výkonné, zdarma a jednoduché... Takhle to nefunguje.
|
||
aDAm Profil |
#8 · Zasláno: 27. 6. 2014, 15:59:30
to ti je moc dát 20kč za hosting na rok?
|
||
mlasevic Profil |
#9 · Zasláno: 27. 6. 2014, 16:11:52
Pokud jde o hosting zdarma, tak Joomlu podporuje docela slušně Endora a můžeš si jej zvolit rovnou při vytváření účtu. Tam můžeš zkoušet do aleluja....ale stejně pokud to budeš myslet s webem vážně, tak dříve nebo později utečeš na placený hosting.
|
||
pharaon.jh Profil |
#10 · Zasláno: 27. 6. 2014, 16:50:47
mlasevic:
placený hosting mám u web4u s doménou, z webzdarma byly stránky přesunuty na placený, takže teď webzdarma využívám na zkoušky. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0