Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kesaj Profil |
#1 · Zasláno: 7. 7. 2014, 08:44:32 · Upravil/a: kesaj
Ahojte.
Prosím, poraďte, ako mám volať cez php zobrazenie modulov nove, akciove, top produkty. Mam vytvorene na hlavnej strane v content bottom záložky a potrebujem do každej záložky dostať jeden z týchto modulov: <div class="tabs2"> <ul class="tab2-links"> <li class="active"><a href="#tab1">TOP PRODUKTY</a></li> <li><a href="#tab2">AKCIOVÉ PRODUKTY</a></li> <li><a href="#tab3">NAJNOVŠIE PRODUKTY</a></li> </ul> <div class="tab2-content"> <div id="tab1" class="tab2 active"> top produkty (feautured) </div> <div id="tab2" class="tab2"> akciove produkty (special) </div> <div id="tab3" class="tab2"> najnovsie produkty (latest) </div> </div> <?php foreach ($modules as $module) { ?> <?php echo $module; ?> <?php } ?> našiel som tento spôsob: do controller/common/content_bottom.php som pridal : $this->data['lovell_zalozka_top'] = $module = $this->getChild('module/featured', array( 'limit' => 8, 'image_width' => 250, 'image_height' => 250 )); a následne v záložkách som volal "lovell_zalozka_top funguje mi to, akurát neviem prečo nemám obrázky pekne vedľa seba v záložke top produkty ... pritom je to ten istý princíp ako v záložke najnovšie produkty a tam mám obrázky pekne vedľa seba - viď stránka : http://www.abitec.sk/lovell/ |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0