Autor Zpráva
Kokossak
Profil *
Zdravím všechny,

prosím o pomoc. Po přesouvání prestashopu ze starého serveru na nový a zároveň při změne domény jsem se potýkal s řadou problémů. Nejprve web nejel vůbec, poté se mi podařilo spustit alespoň /admin ...

1. Údajně nejsou správně nastavené práva k souborům ? co s tím, když v TTC není možnost nastavovat práva i pro podadresáře?
2. Aktualizace prestashopu by prý pomohla i z důvodu chyby č. 1, ovšem při aktualizaci se vyskytne chyba - viz screen.
3. Na hlavní stránce se vyskytuje také chyba - viz. screen 2




Děkuji za jakékoliv rady, v případě rychlosti se rád odměním.
Lamicz
Profil
IMHO má PHP jiná práva než FTP, zkuste ty práva změnit PHP skriptem
chmod();
chown();

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0