| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Michal Horák Profil |
#1 · Zasláno: 26. 12. 2014, 22:48:12
Ahoj,
potřebuju poradit. Mám stránky onestyle.cz, na kterých mám vlastní šablonu. A tuhle šablonu bych rád dal i na oneparfem.cz, ale jenom bych ji potom trochu upravil. Normálně jsem to zkopírovat do adresáře view/theme a administraci přepnul, ale vůbec se mě nechcou zobrazovat žádné obrázky a vypadá, že ani stylesheet to vůbec nebere. Prosím tedy o radu zda někdo nebude vědět co s tím. Předem moc děkuji |
||
| lionel messi Profil |
Michal Horák:
Riadok 8 zdrojového kódu: <link rel="stylesheet" type="text/css" href="oneparfem.cz/catalog/view/theme/horak/stylesheet/stylesheet.css" />
Zvýraznená časť tam nemá čo hľadať. Skús prepísať <base href="htt>p://oneparfem.cz"> na <base href="ht>tp://onestyle.cz">
|
||
| Michal Horák Profil |
#3 · Zasláno: 26. 12. 2014, 22:59:58
Michal Horák:
Nepomohlo |
||
| Taps Profil |
Michal Horák:
Ve zdrojovém kódu máš tento řádek <link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/horak/stylesheet/stylesheet.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css" /> |
||
| Michal Horák Profil |
#5 · Zasláno: 27. 12. 2014, 10:16:27 · Upravil/a: Michal Horák
Michal Horák
no to právě je ve složce "horak" a ve složce "default" je ten starý vzhled. Takže v tom chyba není. Tak problém už jsem vyřešil. |
||
| Tomáš123 Profil |
#6 · Zasláno: 27. 12. 2014, 15:29:34
|
||
| Michal Horák Profil |
#7 · Zasláno: 28. 12. 2014, 10:01:18
byl tam problém s právama, tak jsem na hostingu dal opravit všechny práva a bylo to OK :)
|
||
|
Časová prodleva: 12 let
|
|||
0