Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dzejk Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 1. 2015, 21:13:11
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať na neaké knihy alebo članky na tvorbu tém pre Wordpress a na prácu s Bootstrap. Najlepsie by bolo ak by aspoň články/knihy na začiatky boli v Slovenčine, pokročilejšie kľudne aj v Angličtine.
Vopred ďakujem za prípadnú odpoveď. |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 24. 1. 2015, 21:45:29
Dzejk:
S Wordpressom veľké skúsenosti nemám, ale dobre vyzerajú nasledovné anglické knihy, možno sú na trhu aj české preklady, netuším, skús pohľadať: Brian Messenlehner, Jason Coleman: Building Web Apps with WordPress, O'Reilly, 2014 Matthew MacDonald: WordPress: The Missing Manual, 2nd Edition, O'Reilly, 2014 Stephanie Leary: WordPress for Web Developers, Apress, 2013 Brad Williams, David Damstra, Hal Stern: Professional WordPress, 2nd Edition, Wrox, 2013 Čo sa týka Bootstrapu, pozrel by som sa po knižke: Jake Spurlock: Bootstrap, O'Reilly, 2014 |
||
Dzejk Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 1. 2015, 21:57:34
Ďakujem. Pri najhoršiom si kúpim tieto knihy v Angličtine.
|
||
lionel messi Profil |
#4 · Zasláno: 24. 1. 2015, 22:20:00
Dzejk:
Ešte doplním iné knihy zaoberajúce sa Wordpressom v češtine, ktoré som našiel na stránke Computer Pressu: Wordpress 333 tipů a triků pro WordPress (s knihou z tejto série o PHP od iného autora mám veľmi dobrú osobnú skúsenosť, ale zrejme vyžaduje isté aspoň základné znalosti WP) |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0