Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SonyFalko Profil |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2015, 14:41:58
Dobrý Den.
Nadpisy H2, H3 a H4 ve Wordpressu se mi ukazují jako odkazy na mém webu www.vipnoviny.cz Například u článku o Balabolce se mi podnadpis typu H2 automaticky převedl, jako kdyby šlo o odkaz. Článek o Balabolce: http://www.vipnoviny.cz/balabolka-software/ Samozřejmě tento problém je i u jiných článků. Nevíte čím by to mohlo být? Že by nastavením, nebo tak je prostě šablona udělaná a nejde s tím nic dělat? Předem děkuji za jakoukoliv pomoc. |
||
Marschmallow Profil |
SonyFalko:
Je to vlastnost té šablony. Prostě v nějakém PHP skriptu se Ti H2 nadpisy ukládají jako odkazové kotvy. Ty s tím křížkem v URL adrese #. Prosím moderátora, aby tohle téma přesunul do jiné kategorie. Obsah webu je pro řešení autorských práv. EDIT: Díky. |
||
SonyFalko Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2015, 15:56:24
Kde přesně bych to mohl najít a přenastavit?
Zde posílám na výběr. [pre] Chybová stránka 404 (404.php) Komentáře (comments.php) content-page.php content-single.php content.php featured-content.php Zápatí (footer.php) Funkce šablony (functions.php) Záhlaví (header.php) Zobrazení obrázku (image.php) buddypress.php custom-header.php customizer.php extras.php jetpack.php template-tags.php Zobrazení úvodní stránky (index.php) no-results.php Full-width Template - šablona stránky (page-templates/template-full-width.php) Šablona stránky (page.php) related-content.php Vyhledávací formulář (searchform.php) Postranní panel (sidebar.php) Zobrazení příspěvku (single.php) Styly Kaskádové styly (CSS) (style.css) CSS s podporou RTL (text psaný zprava doleva) (rtl.css) |
||
jefitto44 Profil |
#4 · Zasláno: 24. 3. 2015, 14:17:00
Hocikde... najlepšie bude, keď si celú tému necháš prehľadať v total comanderi, hľadaj napr <h2 a tam kde ti to nájde a bude pred tým <a ....> a za tým </a> Tak toto treba odmazať, a tým zrušíš odkaz.
Ak chceš nechať odkaz, a chceš iba, aby to nevyzeralo ako odkaz, tak si prestav iba vlastnosti v style.css |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
SonyFalko Profil |
#5 · Zasláno: 28. 3. 2015, 21:30:37
zkoušel jsem to najít v php-adminu na Wedosu a přes ten Total Comander, ale nenašel jsem to. Nejspíš to nedokáže vyhledat to co je napsáno v těch dokumentech a vyhledá to jenom název toho dokumentu.
Kdyby někdo přesně věděl kde se to dá přenastavit, tak bych mu byl moc vděčný. |
||
dalik Profil |
#6 · Zasláno: 28. 3. 2015, 22:18:50
Zkus sem dát obsah ze single.php
|
||
Davex Profil |
#7 · Zasláno: 28. 3. 2015, 23:23:41
SonyFalko:
Změna nadpisů na odkazy není způsobena šablonou, ale dělá to tam plugin ONet Header Linkifier. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0