Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jakub Rychlý Profil |
#1 · Zasláno: 18. 2. 2016, 20:39:38
Zdravím,
na mém webu mám všechno připravené, ale jediné co mi nefunguje je CSS :( co s tím? K tomu se mi nenačítají ani obrázky ze složky /images Díky |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 18. 2. 2016, 20:54:42
Jakub Rychlý:
máš někde živou ukázku ? To by mohlo být problém na úrovni .htaccessu, obzvláště v případě pokud máš web v nějaké podsložce |
||
Jakub Rychlý Profil |
#3 · Zasláno: 18. 2. 2016, 20:58:02
Ano je na www.test.jakubrychly.cz
|
||
jakre Profil |
#4 · Zasláno: 18. 2. 2016, 21:00:14
Jakub Rychlý:
„jediné co mi nefunguje je CSS“ U kaskádových stylů to hlási 403 chybu. Jaké máš nastavená oprávnění k souboru a co máš v .htaccess? |
||
Jakub Rychlý Profil |
#5 · Zasláno: 18. 2. 2016, 21:01:36
jakre:
Z toho důvodu že mám přístup jen do dáné subdomény tak nevím co je v .htaccess |
||
jakre Profil |
Jakub Rychlý:
A máš přístup k účtu WEDOS (k webhostingu)? Tam jde nastavení práv u souborů obnovit. |
||
Jakub Rychlý Profil |
#7 · Zasláno: 18. 2. 2016, 21:03:14
# htaccess rules for subdomains and aliases # to create new subdomain, create a folder www/subdom/(subdomain name) # to create web for alias, create a folder www/domains/(whole domain name) # htaccess pravidla pro subdomeny a samostatne weby aliasu # pro vytvoreni subdomeny vytvorte adresar www/subdom/(nazev subdomeny) # pro vytvoreni webu pro alias vytvorte adresar www/domains/(cely domenovy nazev) # dalsi info a priklady: http://kb.wedos.com/r/32/webhosting-htaccess.html RewriteEngine On # cele domeny (aliasy) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^domains/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/domains/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/domains/%2 -d RewriteRule (.*) domains/%2/$1 [DPI] # subdomeny (s nebo bez www na zacatku) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^subdom/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/subdom/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)\.([^\.]*)\.([^\.]*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/subdom/%2 -d RewriteRule (.*) subdom/%2/$1 [DPI] # aliasy - spravne presmerovani pri chybejicim / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^domains/[^/]+/(.+[^/])$ /$1/ [R] # subdomeny - spravne presmerovani pri chybejicim / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^subdom/[^/]+/(.+[^/])$ /$1/ [R] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.html -f RewriteRule !.*\.html$ %{REQUEST_FILENAME}.html [L] Asi takhle vypadá .htaccess |
||
jakre Profil |
Jakub Rychlý:
Tak tím by to být nemělo. Určitě máš přístup do FTP, tak by bylo dobré říci, jaké oprávnění má nastavený ten soubor s kaskádovými styly, případně i složka, ve které se nachází. |
||
Jakub Rychlý Profil |
#9 · Zasláno: 18. 2. 2016, 21:05:58
Teď jsem nepochopil tvou otázku
|
||
jakre Profil |
#10 · Zasláno: 18. 2. 2016, 21:10:18
Jakub Rychlý:
V FTP najdeš kód oprávnění k jednotlivým souborům. Takhle nějak to vypapá ve Fillezille. |
||
Jakub Rychlý Profil |
Nevíš náhodou jak se toto nastavuje v Total Commanderu?
Tak jsem si stáhl FileZillu co mám dělat teĎ? |
||
jakre Profil |
#12 · Zasláno: 18. 2. 2016, 21:36:22
Jakub Rychlý:
„Tak jsem si stáhl FileZillu co mám dělat teĎ?“ Tipoval bych, že by ses měl přihlásit :-) „Nevíš náhodou jak se toto nastavuje v Total Commanderu?“ Files > Change Attributes, podle tohoto návodu. |
||
Jakub Rychlý Profil |
#13 · Zasláno: 18. 2. 2016, 22:47:20
jakre:
Ano to mám, ale co mám změnit když to mám jako ty? |
||
jakre Profil |
Jakub Rychlý:
Už jsem se jednou ptal, jestli máš přístup k účtu WEDOS, kde je ten web hostovaný. Předpokládám, že ano, protože jde o tvoji subdoménu. V tom případě v administraci WEDOSu klikni v příslušném webhostingu na položku Nástroje a nech si práva souborů automaticky opravit. |
||
Jakub Rychlý Profil |
#15 · Zasláno: 19. 2. 2016, 20:54:23
jakre:
Super děkuji :) už to funguje |
||
Jakub Rychlý Profil |
#16 · Zasláno: 20. 2. 2016, 11:01:51
Nastal další problém, u toho kde to potřebuji to stále nefunguje....i když jsem upravil práva souborů
|
||
Lukáš66666 Profil |
#17 · Zasláno: 20. 2. 2016, 11:38:55
Jakub Rychlý:
Kouknul jsem se na tu tvojí stránku. Píšeš že to máš na Wordpressu, tak je možná chyba v tom že na style.css nesměřuješ do složky s tou šablonou, takže se ti vlastně ten styl nemůže načíst. |
||
Jakub Rychlý Profil |
#18 · Zasláno: 20. 2. 2016, 21:06:17
A jak by mělo vypadat nasměrování z CSS?
|
||
Tomáš123 Profil |
Lukáš66666:
„tak je možná chyba v tom že na style.css ...“ Súbor style.css sa načíta. Jakub Rychlý: Problém je so súborom main.css , ktorý sa presmeruje na |
||
Jakub Rychlý Profil |
#20 · Zasláno: 20. 2. 2016, 21:37:30
sablona.stylecraft.cz tady máte ukázku a nenačítá...
|
||
Lukáš66666 Profil |
#21 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:00:30
Tomáš123:
Zmátlo mě že je nahoře v kódu uvedeno jen style.css a ten tan nebyl. Jakub Rychlý: V té druhé ukazce na sablona.stylecraft.cz tam máš jenom ten ...="style.css". |
||
Jakub Rychlý Profil |
#22 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:02:03
A co tam má být nazevsablony/style.css?
|
||
Tomáš123 Profil |
#23 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:08:10
Jakub Rychlý:
V ukážke, z ktorej som vychádzal máš dva CSS súbory s názvom style. Ty máš možnosti testovať. Dostal si návrh, že to spôsobuje presmerovanie... Skús súbor .htaccess odstaviť. Zmení sa niečo? Máš uvedené správne cesty? Tie CSS súbory hlásia 404. „A co tam má být nazevsablony/style.css?“ Má tam byť správna cesta, ktorá vedie k súboru. |
||
Lukáš66666 Profil |
Jakub Rychlý:
Určitě je na to nějaká funkce která tu cestu doplní automaticky a nebo to můžeš zadat ručně, ale nevim to z hlavy. Výsledek by pak měl vypadat nějak takto. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/wp-content/themes/SlozkaSeSablonou/style.css"> EDIT: Nebo to zkus takto: <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css"> |
||
Jakub Rychlý Profil |
#25 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:22:08
test.jakubrychly.cz Zde mám poslední ukázku kde také nefunguje CSS a i přes správné nasměrování to nejde
|
||
Lukáš66666 Profil |
#26 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:25:44
Jakub Rychlý:
Bude tam nějaká chyba odkazuje to na: test.jakubrychly.cz/www/domains/test.jakubrychly.cz/wp-content/themes/_1/style.css Soubor s tím stylem, ale máš na: test.jakubrychly.cz/wp-content/themes/_1/style.css |
||
jakre Profil |
#27 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:28:35
Jakub Rychlý:
CSS nejede, protože to načítáš z nesmyslné adresy. |
||
Jakub Rychlý Profil |
#28 · Zasláno: 20. 2. 2016, 22:47:12
Lukáš66666:
I přesto to nejde |
||
Lukáš66666 Profil |
Jakub Rychlý:
Pokud se dobře dívám nenapsal si před tu adresu http:// takže tě to znovu směřuje na stránka nenalezena. Musí tam být "http://test.jakubrychly.cz/wp-content/themes/_1/style.css" A nebo jenom: "/wp-content/themes/_1/style.css" |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0