Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Prefin Profil |
#1 · Zasláno: 1. 9. 2016, 09:33:45
Ahoj všichni.
Prosím o pomoc s jednou maličkostí. Na webu mám z určitých důvodů celkem 5 různých post page, ve kterých se zobrazují příspěvky z různých kategorií. Potřeboval bych udělat malé úpravy šablony ale ne pro všechny. Například u jedné potřebuji datum vložení a autora a u jiné to zase být nemůže. Protože mají společnou šablonu, dá se to udělat jedině tak (myslím), že se vypodmínkuje zobrazovaná kategorie a podle toho se upraví šablona pro buď zobrazení nějakého bloku či jeho zakázání. ... if($kategorie=="xxxx") { zobrazení prvku } else { zakázání prvku } ... V php si weby stavím, ale jsem se znalostmi sto let za opicemi a wp už nedávám tak bych chtěl požádat o radu jak napsat podmínku (resp. jakou $ v ní kontrolovat) pro zobrazení nebo zakázání nějakého prvku v šabloně post page na základě výskytu názvu kategorie v nějaké $. Existenci více post page mám zajištěnou pluginem Powerful Posts Per Page Moc díky za radu. |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 1. 9. 2016, 11:36:17
Mrkni na funkci get_category_ID...ta by ti mela vytahnout id kategorie ...a pak tu hodnotu jen porovnas v podmince
|
||
Prefin Profil |
#3 · Zasláno: 1. 9. 2016, 12:46:01
Obávám se, že jsem tuto fci nenašel:
Fatal error: Call to undefined function get_category_ID() |
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 1. 9. 2016, 13:14:10
Promin, ta funkce byla nahrazena jinou developer.wordpress.org/reference/functions/the_category_id
|
||
Prefin Profil |
#5 · Zasláno: 1. 9. 2016, 16:54:23
V pohodě. Už jsem na to přišel sám.
$categories = get_the_category(); if ( ! empty( $categories ) ) { $nazev_kategorie = esc_html( $categories[0]->slug ); } if($nazev_kategorie=='clanky' or $nazev_kategorie=='zkusenosti-nasich-klientu') { // ovládaný obsah } Moc díky za radu. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0