Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
divady Profil |
#1 · Zasláno: 1. 10. 2017, 11:56:19
Dobrý den,
jeden již hotový web migruji do wordpresu. Jedná se o jednoduchý web který má pouze dvě stránky jedna je index.php a druhá prace.php Vytvořil jsem Theme ve které se nachází jednotlivý soubory webu. v IIS jsem pak vytvořil redwrite pro prace.php. Pokud tedy jde někdo na adresu localhost/prace tak se otevře soubor wp-content/themes/web/prace.php vše funguje. nicméně mi na této stránce nefunguje pokud chci něco vytáhnout z databáze wordpresu. Předpokládám že je to tím že stránka prace.php se nenachází jakoby ve wordpressu a nenaincludujou se tam potřebné funkce. Mohli by jste mi prosím pomoc, jak toto nějak vyřešit? Předem děkuji za jakoukoliv radu. |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 1. 10. 2017, 12:17:17
A jiné PHP funkce fungují? Pokud ano, tak problém bude nejspíš někde jinde. Ovšem může to jít od špatně zadaných přihlašovacích údajů až po konfiguraci serveru.
Vypisuje se nějaká chyba? Pokud ne, pokus se o to. Případně jakým způsobem se ta nefunkčnost projevuje? |
||
divady Profil |
Keeehi:
jiné PHP funkce fungují až na funkce z wordpresu. script na vytáhnutí z DB funguje pokud je na první stránce index.php ale pokud ho vložím do druhé stránky prace.php tak už ne. Připadá mi to jako kdyby na stránku prace.php se nevztahoval wordpress a nenatáhly se tam potřebné funkce. pro test využívám následující příkaz <?php $args = array( 'post_type' => 'prace', 'tax_query' => array( array( 'taxonomy' => 'Kategorie', 'field' => 'slug', 'terms' => 'test', ), ), ); $prace = new WP_Query( $args ); ?> <table class="nabidky"> <tr> <?php if ( $prace->post_count == "0" ) { echo "<td></td><td class=\"text-center\"> V součastnosti nejsou k dispozici žádné nabídky.</td><td></td>"; } else { echo"<td>test</td> <td></td><td class=\"text-right\">test</td>"; } ?> </table> |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0