Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
HajekJirka Profil |
#1 · Zasláno: 20. 9. 2018, 09:48:13
Dobrý den,
potřeboval bych radu ohledně zaheslování stránky. Mám stránku, která je zaheslovaná, ale přihlásit se k ní můžu jen, když jsem přihlášený k administraci. Pokud se z administrace odhlásím, tak se na stránku přihlásit nemůžu. Nevíte někdo čím to může být? Podotýkám, že pluginy mám všechny vypnuté a cookies jsem smazal. Udělal jsem kopii stránky a na té to funguje normálně. Jsem z toho blázen. Asi to bude někde v nastavení, ale netuším co nebo kde hledat. Děkuji za vaše rady. Stránka, kde to funguje jen, když jsem přihlášený k administraci: www.msdobra.cz/kotatka/fotoalba-kotatek Stránka, kde to funduje i když k administraci přihlášený nejsem: skolka.unsu.cz/kotatka/fotografie-kotatek Heslo je KKK |
||
Beavis Profil |
HajekJirka:
Já se s uvedeným heslem dostanu v pořádku dál na obou doménách. (Na jedné jsou fotky, na druhé "Tady bude fotogalerie Koťátek".) |
||
HajekJirka Profil |
Beavis:
To není možné. Zkoušel jsem to ve dvou prohlížečích a nešlo to ani jednou. Dokonce jsem to zkusil zase a zase mi to nejde. Můžeš prosím zkusit i ostatní fotoalba: www.msdobra.cz/motylci/fotoalba-motylku heslo MMM www.msdobra.cz/vcelicky/fotoalba-vcelicek heslo VVV www.msdobra.cz/slunicko/fotoalba-slunicek heslo SSS www.msdobra.cz/kotatka/fotoalba-kotatek heslo KKK www.msdobra.cz/delfinci/fotoalba-delfinku heslo DDD www.msdobra.cz/broucci/fotoalba-broucku heslo BBB Aha, takže problém bude asi někde jinde. Teď jsem se na to díval v Internet Exploreru a funguje tu normálně. V Microsoft EDGE ani v Chrome to nefunguje. Co teď s tím? Ale je zvláštní, že v Chrome mi funguje ta druhá varianta (skolka.unsu.cz), ale ta první ne. Podle mě to musí mít něco společného s nastavením, ale vůbec netuším co nebo kde hledat. |
||
HajekJirka Profil |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2018, 11:46:04
Po dalším testování jsem přišel na to, že je to asi problém v prohlížeči nebo wordpressu.
Nainstaloval jsem čistý wordpress a dělá mi to pořád stejnou chybu. V Chrome to nejde a v IE to jde. test.msdobra.cz Delfínci: heslo ddd Berušky: heslo bbb Kočičky: heslo kkk Broučci: heslo bbb Můžete na to někdo mrknout, ať vím jestli vám to (ne)funguje stejně jako mě? Děkuji |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
HajekJirka Profil |
Tak nakonec vyřešeno! „Problém“ byl ten, že na hostingu byla nastavena cache. Divím se, že mě to nenapadlo hned.
Děkuji technické podpoře Wedosu za velice rychlé řešení. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0