Autor Zpráva
prog
Profil
Zdravím,

máme stávající stránky postavené na WordPressu a máme tam i automatický import z xml na naše stránky. Teď začínáme stavět nové stránky na WebSite X5 a zajímalo by mě, za se nějakým způsobem dá "vycucnout" tato vlastnost z Wordpressu a jednoduše implementovat na nové stránky. Pochopitelně bychom si upravili vzhled apod.
Děkuji všem za nápady.
Tomášeek
Profil
prog:
Vycucnout :-)

No, buď se dá to XML zpracovat znovu, nebo vzít současné řešení a to upravit (protože databáze bude mít jinou strukturu). Otázkou je, co zabere více času, osobně bych šel do toho rozparsovat to XML znovu.

Radu, jak udělat to nebo to tady nečekej. Univerzální návod na to neexistuje, náročnost úpravy bude záviset na složitosti XML (a odlišnosti databázové struktury obou redakčních systémů). Pokud si to budeš psát znovu (nebo někdo ti bude psát), tak PHP disponuje funkcemi na parsování XML souborů, ty se dají snadno dohledat v dokumentaci.
prog
Profil
Zkusím nějak pořešit. Ale bude to těžší, neboť si to vytváří samo adresáře a z těch se potom načítají fotky :-)
Tomášeek
Profil
prog:
neboť si to vytváří samo adresáře a z těch se potom načítají fotky :-)
Tak to přeci není žádný problém vytvořit adresář, ne? Budeš procházet XML a když narazíš na obrázek, podíváš se, jestli už adresář existuje (uložíš do něj obrázek) nebo ne (vytvoříš adresář a uložíš obrázek).

PHP samozřejmě funkce na správu (tvorbu, mazání, práva, ...) adresářů má.
prog
Profil
Tak to jsem úplně vedle. Mám celé webovky a jen mi tam chybí toto:
- chci si udělat katalog, kde se budou stahovat z *.xml souboru, který má tento formát:
<car>
<custom_car_id>15867305</custom_car_id>
<neverejny>X</neverejny>
<vyrazeny>N</vyrazeny>
<date_in>2018-11-05</date_in>
<evid_cislo>4</evid_cislo>
<kategorie_klic>O</kategorie_klic>
<kategorie_text>Ojeté</kategorie_text>
<kind_klic>A</kind_klic>
<kind_text>Osobní</kind_text>
<manufacturer_klic>AI</manufacturer_klic>
<manufacturer_text>Citroën</manufacturer_text>
<model_klic>AIO</model_klic>
<model_text>Xsara Picasso</model_text>
<type_info>1.6 HDI</type_info>
<type_info_varianta>1.6 HDi</type_info_varianta>
<body_klic>B</body_klic>
<body_text>kombi</body_text>
<vin>VF7CH9HXC9J144915</vin>
<cebia_report></cebia_report>
<pocet_mist>5</pocet_mist>
<pocet_dveri>5</pocet_dveri>
<color_klic>BEM</color_klic>
<color_text>béžová metalíza</color_text>
<state_klic>A</state_klic>
<state_text>CZ</state_text>
<fuel_klic>B</fuel_klic>
<fuel_text>nafta</fuel_text>
<tachometr>182800</tachometr>
<tachometr_unit_klic>A</tachometr_unit_klic>
<tachometr_unit_text>km</tachometr_unit_text>
<made_date>2009</made_date>
<condition_klic>B</condition_klic>
<condition_text>dobrý</condition_text>
<!-- Zacatek - Cenove udaje, stav do 3.12.2015 - varianta 1 -->
<price>49000</price>
<price_mena_klic>A</price_mena_klic>
<price_mena_text>Kč</price_mena_text>
<price_end>49000</price_end>
<vat>1</vat>
<!-- Konec - Cenove udaje, stav do 3.12.2015 - varianta 1 -->
<!-- Zacatek - Cenove udaje, stav od 3.12.2015 - varianta 2 -->
<price_2>49000</price_2>
<price_mena_klic_2>A</price_mena_klic_2>
<price_mena_text_2>Kč</price_mena_text_2>
<price_end_2>49000</price_end_2>
<vat_2>1</vat_2>
<odpocet_2>0</odpocet_2>
<!-- Konec - Cenove udaje, stav od 3.12.2015 - varianta 2 -->
<financovani>
<financovani_klic>C</financovani_klic>
<financovani_text>spotřebitelský úvěr</financovani_text>
</financovani>
<financovani_pozn></financovani_pozn>
<ekologicka_dan>0</ekologicka_dan>
<engine_volume>1560</engine_volume>
<stk_to>201906</stk_to>
<first_owner>1</first_owner>
<service_book>1</service_book>
<tuning>0</tuning>
<note></note>
<engine_power>66</engine_power>
<engine_power_klic>A</engine_power_klic>
<engine_power_text>kW</engine_power_text>
<not_crashed>1</not_crashed>
<photos>
<photo datum="2018-11-05 14:00:33">
<nazev>15867305_3.jpg</nazev><main>1</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:00:34">
<nazev>15867305_4.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:00:33">
<nazev>15867305_2.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:00:35">
<nazev>15867305_5.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:00:32">
<nazev>15867305_1.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:01:44">
<nazev>15867305_6.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:02:07">
<nazev>15867305_11.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:02:08">
<nazev>15867305_12.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:01:46">
<nazev>15867305_8.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:01:45">
<nazev>15867305_7.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:01:46">
<nazev>15867305_9.jpg</nazev><main>0</main></photo>
<photo datum="2018-11-05 14:01:47">
<nazev>15867305_10.jpg</nazev><main>0</main></photo>
</photos>
<photo_3D>0</photo_3D>
<equipment>
<equipment_klic>58</equipment_klic>
<equipment_text>4x airbag</equipment_text>
<equipment_klic>01</equipment_klic>
<equipment_text>ABS</equipment_text>
<equipment_klic>03</equipment_klic>
<equipment_text>tažné zařízení</equipment_text>
<equipment_klic>20</equipment_klic>
<equipment_text>man. klimatizace</equipment_text>
<equipment_klic>05</equipment_klic>
<equipment_text>palubní počítač</equipment_text>
<equipment_klic>H3</equipment_klic>
<equipment_text>deaktivace airbagu spolujezdce</equipment_text>
<equipment_klic>13</equipment_klic>
<equipment_text>el. přední okna</equipment_text>
<equipment_klic>30</equipment_klic>
<equipment_text>el. zrcátka</equipment_text>
<equipment_klic>45</equipment_klic>
<equipment_text>imobilizér</equipment_text>
<equipment_klic>64</equipment_klic>
<equipment_text>centrál dálkový</equipment_text>
<equipment_klic>E7</equipment_klic>
<equipment_text>výškově nastavitelné sedadlo řidiče</equipment_text>
<equipment_klic>21</equipment_klic>
<equipment_text>autorádio</equipment_text>
<equipment_klic>28</equipment_klic>
<equipment_text>CD přehrávač</equipment_text>
<equipment_klic>31</equipment_klic>
<equipment_text>vyhřívaná zrcátka</equipment_text>
<equipment_klic>29</equipment_klic>
<equipment_text>dělená zadní sedadla</equipment_text>
</equipment>
<vybava_klient>
</vybava_klient>
<vybava_maska>EEEEEEEEEEEEEEE</vybava_maska>
<radkova_loga>
</radkova_loga>
</car>

Jak napsat, aby se do řádku vypsaly jednotlivé položky:
<manufacturer_text> <model_text>
<type_info>

<kategorie_text>

<a href="http://www.xxx.cz/prodej/vozy/vuz/15867355/"><img src="http://www.xxx.cz/cars/img/15867355/main/m.jpg" alt="vozidlo" /></a>

rok výroby: <made_year>
stav tachometru: <tachometr> <tachometr_unit_text>
palivo: <fuel_text>
objem:<engine_volume>ccm
výkon:<engine_power> <engine_power_text>
Cena vozu: <price_vat>

Děkuji
Tomášeek
Profil
prog:
Ukaz nám, co už mas a kde jsi se zasekl. Nejake řešení najdeme, nikoliv však “mám tenhle soubor, napište mi to”. Mimochodem, ptáš se na něco jiného než predtim, to už mas vyřešené ty obrázky?

Ptáš se na úplný základ práce s xml - prozen to funkci PHP na to určenou, foreach nad polem/objektem (pokud je těch aut více) a hotovo.
prog
Profil
Dobré ráno, ukážu: www.hs-auto.cz/test a tam řeším ty skladové vozy
Tomášeek
Profil
prog:
Zajímal mě samozřejmě kód, který jsi zkoušel, nefunguje a potřebuješ ho doladit (nikoliv cely napsat).
prog
Profil
Při zpracování BB značek došlo k samovolnému sežrání celého příspěvku. Pardon.



[pre]<?php
require_once(dirname(__FILE__).'/all_functions.php');

class CarDAO {
private $debug = false;

const CAR_TABLE = 'car';

/**
* Vrati vsechny ruzne fuel_text serazene dle vyskytu od nejcetnejsiho
*/
public function getFuels() {
$fuels = Database::fetchAll("SELECT fuel_text FROM " . self::CAR_TABLE . " GROUP BY fuel_text ORDER BY COUNT(fuel_text) DESC");
return array_map(function($fuel) {
return $fuel['fuel_text'];
}, $fuels);
}

public function getMadeYears() {
$madeYear = Database::fetch("SELECT made_year FROM " . self::CAR_TABLE . " GROUP BY made_year ORDER BY made_year ASC LIMIT 1");
$oldest = $madeYear['made_year'];

$years = array();
for ($i = $oldest; $i <= date("Y"); $i++) {
$years[] = $i;
}
return $years;
}

/**
* Vrati vsechny ruzne kind_text(y) pro hledani serazene dle vyskytu od nejcetnejsiho
*/
public function getBodyTextsSearch() {
return array('hatchback a sedan', 'kombi', 'MPV a VAN', 'SUV', 'užitkové a ostatní vozy');
}

/**
* Funkce na prevod body_textu z XML dokumentu do obecnejsich kategorii vhodnych pro hledani
* @param type $bodyText
* @return string
*/
public function convertBodyTextForSearch($bodyText) {
if ($bodyText == "hatchback" || $bodyText == "sedan" || $bodyText == "kabriolet" || $bodyText == "kupé" || $bodyText == "liftback" || $bodyText == "limuzína") {
return "hatchback a sedan";
}
else if($bodyText == "kombi") {
return "kombi";
}
else if($bodyText == "MPV" || $bodyText == "VAN") {
return "MPV a VAN";
}
else if($bodyText == "SUV") {
return "SUV";
}
else {
return "užitkové a ostatní vozy";
}
}

public function convertTransmission($transmission){
if($transmission == 1){
return 'manuální převodovka';
}
else if($transmission == 2){
return 'automatická převodovka';
}

return null;
}

public function getItems($params = null, $count = -1, $offset = 0, $order = '') {
/* Soucasna data:
kategorie_text: Ojeté (38), Nové (36) // teoreticky muze byt i poškozené, veteráni, náhradní díly, příslušenství
kind_text: Osobní a terénní (70), Užitková (3), Nákladní (1) // teoreticky muze byt i Ostatni
body_text: hatchback (30), MPV (8), kombi (22), sedan (4), SUV (3), pick up (1), užitkové (2), VAN (1), terénní (1), skříň (1), podvozek (1)
upraveno - body_text_search: hatchback a sedan; kombi; SUV; MPV a VAN; užitkové a ostatní
*/

$where = $this->constructWhereClause($params);

$limit = array('query' => '', 'values' => array());
if ($count > 0) {
$limit['query'] = 'LIMIT ?, ?';
$limit['values'] = array($offset, $count);
}

if ($order == 'cheap') {
$orderQuery = ' price_vat ASC ';
}
else {
$orderQuery = ' last_edit DESC ';
}

$items = Database::fetchAll("
SELECT * FROM " . self::CAR_TABLE . "
WHERE true ".$where['query']."
ORDER BY $orderQuery ".
$limit['query'],
array_merge($where['values'], $limit['values']));

return array('items' => $items, 'count' => $this->getCount($params));
}

private function constructWhereClause($params) {
$query = '';
$values = array();

//var_dump($params['manufacturer']);

// znacka
if ($params['m_pe'] == 1 || $params['m_ni'] == 1 || $params['m_ot'] == 1 ) {
$query .= " AND ( FALSE ";

if ($params['m_pe'] == 1 ) {
$query .= " OR manufacturer_text = 'Peugeot' ";
}
if ($params['m_ni'] == 1) {
$query .= " OR manufacturer_text = 'Nissan' ";
}
if ($params['m_ot'] == 1) {
$query .= " OR (manufacturer_text != 'Peugeot' AND manufacturer_text != 'Nissan' ) ";
}

$query .= " ) ";
}

// stav
if ($params['category'] == "Nové") {
$query .= " AND kategorie_text = '".$params['category']."' ";
}
else if ($params['category'] == "Ojeté") {
$query .= " AND kategorie_text = '".$params['category']."' ";
}

// cena
if (is_numeric($params['p_to'])) {
$query .= " AND price_vat <= ? ";
$values[] = $params['p_to'];
}
if (is_numeric($params['p_from'])) {
$query .= " AND price_vat >= ? ";
$values[] = $params['p_from'];
}

// rok vyroby od
if (is_numeric($params['yr_from'])) {
$query .= " AND made_year >= ? ";
$values[] = $params['yr_from'];
}

// km do
if (is_numeric($params['km_to'])) {
$query .= " AND tachometr <= ? ";
$values[] = $params['km_to'];
}

// palivo
if ($params['fuel'] != '') {
$query .= " AND fuel_text = ? ";
$values[] = $params['fuel'];
}

// karoserie
if ($params['bw'] != '') {
$query .= " AND body_text_search = ? ";
$values[] = $params['bw'];
}

if ($this->debug) {
echo $query;
var_dump($values);
}
return array("query" => $query, "values" => $values);
}

public function getCount($params = null) {
$where = $this->constructWhereClause($params);

$count = Database::fetch("
SELECT COUNT(*) AS num FROM " . self::CAR_TABLE . "
WHERE true ".$where['query']."
", $where['values']);
return $count['num'];
}

public function getSimilarPricedCars($carId, $num) {
$car = Database::fetch("SELECT price_vat FROM " . self::CAR_TABLE . " WHERE id = ?", array($carId));
return Database::fetchAll("
SELECT * FROM " . self::CAR_TABLE . " WHERE id != ? ORDER BY ABS(price_vat - ?) ASC LIMIT ? ",
array($carId, $car['price_vat'], $num));
}

/**
* Vrati z DB 1 prvek
* @param type $id
* @return type
*/
public function getItem($id) {
return Database::fetch("SELECT * FROM " . self::CAR_TABLE . " WHERE id = ?", array($id));
}

public function getCarNiceInfo($car) {
$info = array();

$info['title'] = $car['manufacturer_text'].' '.$car['model_text'].' '.(
$car['type_info'] != ''
? $car['type_info']
: ($car['type_info_varianta'] != '' ? $car['type_info_varianta'] : '')
);

$shortDesc = array();
$longDesc = array();
$priceDesc = array();

// prvni majitel a serviska - asi nejdulezitejsi info
if ($car['first_owner'] == '1') {
$shortDesc[] = 'první majitel';
$longDesc[] = 'první majitel';
}
if ($car['service_book'] == '1') {
$shortDesc[] = 'servisní knížka';
$longDesc[] = 'servisní knížka';
}

// zaruka
$warranty = '';
if ($car['manufacturer_text'] == 'Peugeot') {
$warranty = $this->getWarranty($car, 2);
}
else if ($car['manufacturer_text'] == 'Nissan') {
$warranty = $this->getWarranty($car, 3);
}
if ($warranty != '') {
$shortDesc[] = 'záruka '.$warranty;
$longDesc[] = '<strong>záruka '.$warranty.'</strong>';
}


// auto do 8 let stari a do 150 000 najetych km
if (date("Y", time()) - 8 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 150000 ) {
if ($car['manufacturer_text'] == 'Peugeot') {
$shortDesc[] = 'nonstop asistenční služba';
$longDesc[] = '<strong>nonstop asistenční služba</strong>';
}

$longDesc[] = 'zvýhodněné financování a pojištění';

$longDesc[] = 'okamžitá testovací jízda';
}

$matches = [];
$matchResult = preg_match('#\bprogram\s(premium|comfort|confort)\b#im', mb_strtolower($car['note'], 'UTF-8'), $matches);
if (false !== $matchResult && $matches) {
$shortDesc[] = 'certifikát Dekra';
$longDesc[] = 'certifikát Dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("Y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortDesc[] = "záruka spokojenosti";
$longDesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortDesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longDesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("Y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortDesc[] = "garance původu";
$longDesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// DPH
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortDesc[] = 'možnost odpočtu DPH';
$longDesc[] = 'možnost odpočtu DPH';
$priceDesc[] = 'možnost odpočtu DPH';
}

$info['shortDesc'] = implode(', ', $shortDesc);
$info['longDesc'] = implode(' &bullet; ', $longDesc);
$info['priceDesc'] = implode(', ', $priceDesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_for

$info['price'] = number_fo>

$info['price'] = number_fo>

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
if (false !== $matchresult && $matches) {
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
$matchresult = preg_match('#\bprogram\s(premium|comfort|confort)\b#im', mb_strtolower($car['note'], 'utf-8'), $matches);
if (false !== $matchresult && $matches) {
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$matches = [];
$matchresult = preg_match('#\bprogram\s(premium|comfort|confort)\b#im', mb_strtolower($car['note'], 'utf-8'), $matches);
if (false !== $matchresult && $matches) {
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$matches = [];
$matchresult = preg_match('#\bprogram\s(premium|comfort|confort)\b#im', mb_strtolower($car['note'], 'utf-8'), $matches);
if (false !== $matchresult && $matches) {
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>
}

$matches = [];
$matchresult = preg_match('#\bprogram\s(premium|comfort|confort)\b#im', mb_strtolower($car['note'], 'utf-8'), $matches);
if (false !== $matchresult && $matches) {
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$longdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$pricedesc[] = 'možnost odpočtu dph';
}

$info['shortdesc'] = implode(', ', $shortdesc);
$info['longdesc'] = implode(' &bullet; ', $longdesc);
$info['pricedesc'] = implode(', ', $pricedesc);

$info['tach'] = number_format($car['tachometr'], 0, ',', '&nbsp;').' '.$car['tachometr_unit_text'];

$info['price'] = number_fo>

$longdesc[] = 'okamžitá testovací jízda';
}

$matches = [];
$matchresult = preg_match('#\bprogram\s(premium|comfort|confort)\b#im', mb_strtolower($car['note'], 'utf-8'), $matches);
if (false !== $matchresult && $matches) {
$shortdesc[] = 'certifikát dekra';
$longdesc[] = 'certifikát dekra';
}

// auto do 3 let stari a do 60 000 najetych km
if (date("y", time()) - 3 <= $car['made_year'] && $car['tachometr'] <= 60000 ) {
$shortdesc[] = "záruka spokojenosti";
$longdesc[] = "<strong>záruka spokojenosti</strong> (možnost výměny vozu do 30 dnů)";

$shortdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
$longdesc[] = "kontrola po 6 měsících zdarma";
}

// auto mladsi 8 let
if (date("y", time()) - 8 <= $car['made_year']) {
$shortdesc[] = "garance původu";
$longdesc[] = "<strong>garance původu</strong>";
}

// dph
if ($car['vat'] == 0) {
//$shortdesc[] = 'možnost odpočtu dph';
$l
Tomášeek
Profil
prog:
Zkus to znovu a lépe. Lokalizuj přiměřený kousek kódu (10, 20, 30 řádku max), s kterým mas problém. To určitě není copypaste celého souboru.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0