Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Šlaha Profil |
#1 · Zasláno: 3. 1. 2006, 20:42:39 · Upravil/a: Šlaha
Dřív jsem používal minibb 1.7, kde jsem upravil setup_options.php
$userRegName='_A-Za-z0-9ěąčřľýáíéůúťňĚŠČŘŽÝÁÍÉŮÚŤŇ '; To funguje, registruje mě to v pohodě. Ale když se chci přihlásit, místo aby se objevil řádek: Přihlášen/a jako: Šlaha » Odhlásit ale opět dialogy, jako když jsem nepřihlášený. O špatném jménu a heslu nepadne ani zmínka. Nevíte jak to opravit, abych se mohl přihlásit? Můžete to vyzkoušet: uživatelské jméno: Česta, heslo: cesta |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 18. 2. 2006, 18:06:37
sfahdfahs
|
||
VitaZ Profil |
#3 · Zasláno: 18. 2. 2006, 18:23:31
Tipoval bych to na nějaký problém ve znakových sadách. Zkoučel jsem se u Tebe registrovat jako VíťaZ bez úspěchu, jako VítaZ z úspěchem. V jakém tvaru máš to Česta uloženo v DB? MiniBB 2.0 používám taky a diakritika bez problémů.
Zkusil bych prověřit, zda Ti souhlasí kódování zobrazovaných stránek s kódováním uložených PHP souborů a s nastavením znakové sady DB. |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Šlaha Profil |
#4 · Zasláno: 26. 2. 2006, 21:13:07
Tak to jde, ale ta diakritizovaná písmena musí být malá.
|
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 3. 2006, 22:48:46
<html><head></head><body bgcolor="#000000"><p align="center"><font color="#00cc33" face="Courier New, Courier, mono" size="+3"><strong>KIMSEYE YAMUK YAPMAYIZ AMA BİZE YAMUK YAPANIDA ...!!!
HAVA OLSUN DIYE SİTE HACKLEMEYIN BIR ANLAMI OLSUN </strong></font> </p> <p align="center"><font color="red" size="+7"><strong>HACKED BY (gökhan er tarafından hacklenmiştir</strong></font></p> <p align="center"><strong><font color="red" size="+7">BU VATANIN EKMEGINI YIYIPTE İHANET EDEN BİR GUN EKMEGINI YEDIGI YERDEN KURSUNUDA YER!!!!</font></strong></p> </body></html> |
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
Cifro Profil |
#6 · Zasláno: 25. 3. 2006, 20:37:04
To Anonym:
Neviem čo chcel tím básnik říci... :-) Chcel by som upozorniť, že to môže chybovať na PHP funkcii strtolower. Táto fukcia prevádza veľké písmena na malé. Urobil som test, kde text v kódovaní utf-8 nedokáže zmeniť na malé písmena - namiesto písmen s háčkami a čárkami sa zobrazia štvorčeky ostatné znaky bez diakritiky sa zmenšia OK. |
||
Šlaha Profil |
#7 · Zasláno: 25. 3. 2006, 21:39:15
Nevím, jak to otestovat. Jinak jsem přišel na to, že jdou malá písmena (minimálně „š“), velká ne (minimálně „Š“).
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Cifro Profil |
#8 · Zasláno: 30. 3. 2006, 18:53:46 · Upravil/a: Cifro
Užívateľské mená s diakritikou vs miniBB rc5a
Viď príspevok v novom, mnou založenom fóru: Diskusné fórum Strednej priemyselnej školy v Bardejove V súboroch: * bb_func_login.php * bb_func_checkusr.php * bb_cookie.php som vymazal funkciu strtolower(). Musel som to zrobiť, keďže používam utf-8 kódovanie. V tomto kódovaní musia byť aj tri spomínané súbory, DB a html šablony. A regexp vyzerá podobne ako uviedol Šlaha: $userRegName='_A-Za-z0-9 ľščťžýáíéňäúôĽŠČŤŽÝÁÍÉŇÚ'; |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0