Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dejvo01 Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 2. 2006, 00:53:05
Mám nainštalovaný RS Cutenews. ten mi vygeneruje kód ktorý mám vložiť do stránky
<?PHP $number=3; $template="Headlines"; include("C:\apachefriends\xampp\htdocs\cutenews\show_news.php"); ?> ale pri skúške mi vypíše takúto chybu Warning: main(C:\apachefriends mpp\htdocs\cutenews\show_news.php) [function.main]: failed to open stream: Invalid argument in C:\apachefriends\xampp\htdocs\skuska\rs.php on line 33 Warning: main() [function.include]: Failed opening 'C:\apachefriends mpp\htdocs\cutenews\show_news.php' for inclusion (include_path='.;c:\apachefriends\xampp\php\pear\') in C:\apachefriends\xampp\htdocs\skuska\rs.php on line 33 Viete mi niekto stym poradiť Diki moc |
||
YoSarin Profil |
#2 · Zasláno: 15. 2. 2006, 00:58:39
viděl bych to na to, že neexistuje soubor "C:\apachefriends\xampp\htdocs\cutenews\show_news.php"
|
||
dejvo01 Profil * |
#3 · Zasláno: 15. 2. 2006, 01:07:10
YoSarin: problém je v tom že súbor existuje a aj cesta je správna...
|
||
YoSarin Profil |
#4 · Zasláno: 15. 2. 2006, 01:14:24
už asi vím - absolutní cesta... a špatná lomítka... (hlavně ty lomítka, ta cesta je jen "na nic", protože k php stránkám budeš většinou přistupovat přes server a jejich umístění na disku nebudeš znát)
|
||
dejvo01 Profil * |
#5 · Zasláno: 15. 2. 2006, 01:27:44
YoSarin: čiže čo by som tam mal napísať? na servery som to zatial neskúšal, najprv to chcem skúsiť na disku
|
||
YoSarin Profil |
#6 · Zasláno: 15. 2. 2006, 12:07:52
dejvo01
To záleží na relativní cestě od toho skriptu kam vkládáš kód ke stránce show_news.php... Pokud jsou ve stejném adresáři, tak např takhle:
pokud ve stejném adresáři nejsou tak to napiš takhle:
kde relativni_cesta jsou adresáře "mezi" skriptem obsahujícím include a souborem show_news.php |
||
dejvo01 Profil * |
#7 · Zasláno: 15. 2. 2006, 12:22:29
Yosarin:
Diki za rady ale problém bol inde, nemal som nastavené práva chmod na 777. ten problém sa už podaril vyriešiť keď som to nastavil v total commanderi |
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
Juraj Páll Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 7. 2006, 18:11:01
Pomôžte mi.
Mám vo webu nainštalovaný Cute News len neviem jak urobiť aby tie Novniky nepísalo do /cutenews/show_news.php ale aby to písalo do môjho webu a ešte by som chcel vediať kde by som si mohol tsiahnuť Češtinu do cutenews. |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
ada Profil * |
#9 · Zasláno: 6. 10. 2006, 17:46:40
ako sa s tymi cute news pracuje???to si ich mam nainstalovat??
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0