Autor Zpráva
Timy
Tak jsem zase vytvořil nový deníček přes textpattern a co čert nechtěl, produkuje mi to nevalidní RSS a třeba bloglines patrně kvůli tomu vůbec nereagují na nové články a zobrazují mi pouze staré zkušební články (které už jsem stejně dávno smazal), což je docela problém. Zkoušel jsem čtečku v Opeře a ta to bere v pohodě, viditelně jí to nevadí. Neví někdo, jak to řešit? Absolutně nemám zdání, proč to blbne a případně jak to opravit. Kdyby se to obešlo bez reinstalace textpatternu nebo přechodu na jiný RS, byl bych rád.

Jo a tohle opravdu není nábor nových čtenářů :o).
Timy
Tak aspoň nějaký nápad, návrh, domněnka či tak něco...?
medden
Profil *
Jedná sa o to, že ti chýba povinný element <description> v <channel>, takže by sa ho slušilo tam doplniť, aby feed validator nenadával ;-) Ale inak mne tiež nerobí agregácia problémy (Opera), takže tak. Inak odporúčam si pozrieť na intervale nejaké z dielov seriálu http://interval.cz/serialy/syndikace-obsahu-formaty-techniky-vyvoj/ pre pochopenie problematiky.

> třeba bloglines patrně kvůli tomu vůbec nereagují na nové články a zobrazují mi pouze staré zkušební články
To bude asi kvôli cache.
Timy
medden
"Jedná sa o to, že ti chýba povinný element <description> v <channel>, takže by sa ho slušilo tam doplniť, aby feed validator nenadával ;-)"
To jsem z toho výpisu validátoru vydedukoval, ale nevím, jak to opravit, hrabat se ve zdrojácích redakčních systémů není zrovna má parketa :-/

"To bude asi kvôli cache."
Asi po čtyřech dnech se nakonec rozjela, takže už to neřeším. Snad to jede všem, no...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0