Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
DyBoy Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 8. 2006, 18:45:32
Potřeboval bych někoho, kdo tomuto systému alespoň trochu rozumí, nejde mi totiž rozchodit přispívání přes e-mail. Zadal jsem vše, co po mě rs chce, ale stále odmítá spolupracovat.
Řekněme, že máme e-mail na seznamu dyboy.neco@seznam.cz s heslem 5478910 , jak to tedy nastavit, aby to fungovalo? poradí někdo? |
||
eagle Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 8. 2006, 15:36:57
Půjde ti to až budeš mít svůj email. Tzn. ne na freemailu seznam, centrum atd., ale svůj na své doméně. Mě to chodí normálně.
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
DyBoy Profil |
#3 · Zasláno: 27. 8. 2006, 17:40:29
aha, tak to pak jo, právě jsem si zřídil hosting, tak jen zaplatím a uvidím :)
|
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
martin hu Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 9. 2006, 18:22:19
upgradoval jsem starší verzi wordpressu na českou verzi 2.0.2. a mám docela slušný problém. vse probehlo zdanlive ok, ale kdyz se prihlasim do adminu, tak se dostanu pouze na uvodni nastenku a nikam jinam me to nepusti (pise mi to, ze nemam dostatecne opravneni pro pristup na danou stranku). nevite, cim to muze byt?
|
||
martin hu Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 9. 2006, 11:28:46
takže jsem přišel na to, že za vše může kódování latin2, které mám v databázi a utf8, které je nastaveno v souborech wordpressu. když použiji latin2, tak se diakritika na webu zobrazuje správně, ale nefunguje admin, naopak s utf8 funguje admin, ale diakritika na stránkách ne. jak to sladím netuším.
|
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
CitriX Profil |
#6 · Zasláno: 16. 10. 2006, 15:12:30
takže jsem přišel na to, že za vše může kódování latin2, které mám v databázi a utf8, které je nastaveno v souborech wordpressu. když použiji latin2, tak se diakritika na webu zobrazuje správně, ale nefunguje admin, naopak s utf8 funguje admin, ale diakritika na stránkách ne. jak to sladím netuším.
hmm a co tak změnit kodování v databázi na UTF-8 ? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0