Autor Zpráva
Washa
Profil
Zdravím,
Zajímalo by mě když mi joomla běží ve složce např. www.neco.cz/joomla/index.php a já chci abych to měl přímo na www.neco.cz/index.php dá se to popřípadě jak. Děkuji
kletely
Profil
Washa
../index.php
Washa
Profil
../index.php
co tim myslis?
kletely
Profil
Washa
že ked dáš ../ pred od odkazu dostaneš sa o jednu zložku naspäť
Washa
Profil
no ok ale ktere soubory tim to musim zmenit
kletely
Profil
Washa
sorry ja som to nejak trochu zle pochopil
lebo ty to chces dostat z joomla/index.php do index.php
tak to mozes spravit takto:
joomla/index.php

text ktorý bude zobrazený na index.php

index.php

<?php
include "joomla/index.php";
?>
Washa
Profil
v poho me to pak doslo ze si me asi spatne pochopil :D jo vlastne jedine takhle a jinak to jeste nejde primo to tam nejak dostat aby to nemusel byt odkazovany vlastne
kletely
Profil
Washa
jo vlastne jedine takhle
ine dasa to aj inak ako len include
http://www.jakpsatweb.cz/include.html
cez PHP ešte reqiure "";
Washa
Profil
Vim co je to include, ale stejnak to takhle udelat nejde vyhodi mi to nejaky chybi v databazi mozna je to servrem nevim :-)
kletely
Profil
Washa
ja z databazami nejak moc neviem tak to ti asi moc neporadim
Washa
Profil
ok nevadi aj tak diky :-)
kletely
Profil
Washa
neni zač aj tak som to len poplietol
Washa
Profil
ten include ti udela v podstate to same jako kdybych ten index vzal a jen ho tam pretahl :-) tudiz nema ty okolni soubory

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: