Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Glad Profil |
#1 · Zasláno: 16. 2. 2008, 12:22:53 · Upravil/a: Glad
Dobrý den, potřeboval bych poradit s nasazením vhodného redakčního systému.
Vytvářím blogovací projekt. Systém by měl obsahovat tyto nástroje. Registrace uživatelů (s více údaji, jméno, a příjmení, nick, pohlaví, datum narození, upload avatara, email icq..)s možností pozdější změny. Administrační nástroje pro přiřazení práv uživatele (pro mazání a úpravu příspěvků). Registrovaný uživatel může psát příspěvky do kategorií + komentáře. S tím že u příspěvku i komentáře se zobrazí některé údaje (nick, avatar, ikona pohlaví, atp) + Tlačítka pro editaci příspěvku, smazání (podle práv). kompletní design mám včetně všech částí jako jsou ikony atp. Poskládaný a optimalizovaný mezi prohlížeči. Jdemi jen o ten správný systém. Nemusí umět všechno, ale měl by se dát upravit, dodělat a s možností změn v databázi. Doporučte mi prosím, který systém je mým požadavkům nejblíž. |
||
Manq Profil |
#2 · Zasláno: 16. 2. 2008, 13:11:49
WordPress nebo RS2 by ti mohl vyhovovat. Nebo něco složitějšího, ale podle mě to není třeba.
|
||
Glad Profil |
#3 · Zasláno: 16. 2. 2008, 14:07:32
WordPress mi připadá moc jednoduchý.
Zběžně jsem si prohlížel Drupal, ten má však stovku různých templejtů a zajímalo by mě zda se liší pouze graficky, s tím, že systém zůstává stejný, nebo má každý rs šitý na míru. A zda nepostrádá možnost práce s uživateli. |
||
Jméno Profil |
#4 · Zasláno: 16. 2. 2008, 14:40:11
|
||
davidkojot Profil * |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2008, 14:49:01
Drupal by byl vhodný, template jsou obou zmiňovaných druhů. Pokud hledáš maximálně modifikovatelný systém, pak je podle mě Drupal na místě
|
||
Mastodont Profil |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2008, 14:54:00
Jméno
Běž už s tím spamem někam, nejlépe do ****. |
||
Glad Profil |
#7 · Zasláno: 16. 2. 2008, 15:04:23
davidkojot
ok díky za doporučení, vypadá to že vyzkouším ten drupal. |
||