« 1 2 3 »
Autor Zpráva
vertigo4
Profil
Bones
no máš to špatně, protože nějak nemáš zajištěno, že se číslo od 1 do 52 nebude opakovat...
Matty
Profil
Bones
ma to byt takto?
Třeba (nevim teď, jestli je zapotřebí i koncovka, ale asi ano). Ale je to dosti omezující. Například já používám aktuální čas. viz. date()
Bones
Profil
rename("$cil", "date()")

tak?


a teraz mi to prosim napasujte do toho kodu co som pisal nedavno
Bones
Profil
haloo ste tu?
vertigo4
Profil
Bones
kde? už po několikáté si pleteš diskusi s chatem...
Bones
Profil
Dobre prepac ale chcem vediet ci to mam dobre to date a ak ano tak mi to napasujte to tohto kodu PROSIM:

<html>
  <head>
    <title>Upload souborů</title>
  </head>
  <body>
    <form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
      <input type="file" name="fupload">
      <input type="submit" value="Nahrát">
    </form>
<?php

if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="application/octet-stream"){
    echo "Soubory s příponou PHP jsou zakázány!";
    }else{
    $slozka = "subory";
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name'];
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
      or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");
    chmod ($cil, 0644);
    if($copy == true){
      echo "<input size='60' type='text' value=\"http://bones.sk/$cil\"></input>";
    }else{
      echo "Soubor nemohl být nahrán.\nPočet chyb: " . $_FILES['fupload']['error'];
    }
    }
  }

?>
</body>
</html>
vertigo4
Profil
Bones
hlavně oddělej ty uvozovky... a ty koncovka tam myslím má být.
Bones
Profil
neorzumiem
Měsíček
Profil
Kde jsi přišel na </input>?
Bones
Profil
ja neviem niekde som to videl ale uz neviem kde to som este nevedel HTML tak odtedy to pouzivam
Měsíček
Profil
Je to nepárový tag .. takže to už nedělej.
vertigo4
Profil
Bones
rename("$cil", "date()")
-->
rename($cil, date())
Bones
Profil
dobre a teraz mi povedz kde to mam vlozit do toho kodu prosim
Bones
Profil
Ja som to tam skusal dat ale nejako mi to neislo.. tak date mi to tam prosim?
Bones
Profil
Vďaka že odpisujete.. naozaj mi pomáhate
Matty
Profil
Bones
Nemáš vůbec zač ;)
Ja som to tam skusal dat ale nejako mi to neislo
Tak zkoušej dál. Programování není o tom, že zkopíruji to, co napsal někdo jiný, ale o tom, že člověk má radost když to funguje.
A jak to "nešlo"?
Bones
Profil
ked to dam takto:
<html>
  <head>
    <title>Upload souborů</title>
  </head>
  <body>
    <form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
      <input type="file" name="fupload">
      <input type="submit" value="Nahrát">
    </form>
<?php

if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="application/octet-stream"){
    echo "Soubory s příponou PHP jsou zakázány!";
    }else{
    $slozka = "subory";
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name'];
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
      or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");
    rename($cil, date();
    chmod ($cil, 0644);
    if($copy == true){
      echo "<input size='60' type='text' value=\"http://bones.sk/$cil\"></input>";
    }else{
      echo "Soubor nemohl být nahrán.\nPočet chyb: " . $_FILES['fupload']['error'];
    }
    }
  }

?>
</body>
</html>


tak to pise toto:
Parse error: syntax error, unexpected ';' in /var/www/bones.sk/htdocs/www/upload.php on line 22

hned ako vojdem na stranku
vertigo4
Profil
Bones
Vďaka že odpisujete.. naozaj mi pomáhate
Prober se! Zde nejsme od toho, abychom mastili nějakému usoplenci script... očividně v php plaveš, tak začni základama a uč se...
vertigo4
Profil
Bones
<html>
  <head>
    <title>Upload souborů</title>
  </head>
  <body>
    <form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
      <input type="file" name="fupload">
      <input type="submit" value="Nahrát">
    </form>
<?php

if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="application/octet-stream"){
    echo "Soubory s příponou PHP jsou zakázány!";
    }else{
    $slozka = "subory";
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name'];
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
      or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");
    rename($cil, date());
    chmod ($cil, 0644);
    if($copy == true){
      echo "<input size='60' type='text' value=\"http://bones.sk/$cil\"></input>";
    }else{
      echo "Soubor nemohl být nahrán.\nPočet chyb: " . $_FILES['fupload']['error'];
    }
    }
  }

?>
</body>
</html>
Bones
Profil
vimazal som to a nic sa nezmenilo
vertigo4
Profil
Bones
jenže to ti tam naopak chybí! achjo...:(
Bones
Profil
dobre uz to ide ale ked kliknem na nahrat tak to napise toto:
Warning: date() expects at least 1 parameter, 0 given in /var/www/bones.sk/htdocs/www/upload.php on line 22

Warning: rename() [function.rename]: Unable to access in /var/www/bones.sk/htdocs/www/upload.php on line 22

a myslim ze sa to nepremenuje na datum
Bones
Profil
viete mi to spravit? prosim
Matty
Profil
Bones
Ona ti prázdná funkce date() je jaksi úplně nanic. Musíš jí dát jeden parametr - viz.: http://cz.php.net/manual/cs/function.date.php
Bones
Profil
takze napr.
date("l")
?
Měsíček
Profil
Třebas takhle:
echo date("H:i:s d.m.Y"); // Vypíše 18:21:00 21.5.2008
vertigo4
Profil
Bones
například:
date('y-m-j-H-i-s')
Matty
Profil
Bones
Například, ale "l" ti moc nepomůže - znázorňuje totiž den v týdnu slovy. Doporučoval bych měsíc-den-hodina-minuta-sekunda (třeba).
Bones
Profil
ajtak ked to uploadnem to pise toto:

Warning: chmod() [function.chmod]: Unable to access subory/index.html in /var/www/bones.sk/htdocs/www/upload.php on line 23

Warning: chmod() [function.chmod]: stat failed for subory/index.html in /var/www/bones.sk/htdocs/www/upload.php on line 23


a ono to neda do zlozky Subor...ono to da tam kde je to uplaod.php cize do korena
vertigo4
Profil
Bones
a ono to neda do zlozky Subor...ono to da tam kde je to uplaod.php cize do korena
protože proměnou $cil změníš pomocí rename()
« 1 2 3 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.