| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| mar Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 7. 2008, 13:05:12
Požadavky (dle priority)
1.)Perfektní manuál na webu (v čestině+) 2.)Možnost psaní vlastních modulů (návod v dokumentaci) - snadná rozšiřitelnost 3.)Verze zdarma 4.)Rychlý, spolehlivý a výkonný systém 5.)Dobrá sada funkcí a modulů 6.)Fungující skupina lidí pracující s tímto cms a píšícím pro něj nové moduly 7.)Funkce: rss, cool uris, registrace uzivatelu (profily), clanky -administrace, vyhledavani, upload souboru, odliseni zobrazeni casti webu pro registrovane, moznost vkladani komentaru, .. Za kazdou radu budu vdecnej. PS: zatim jsem uvazoval nad: MODx, Drupal, sNews Jako cennou beru predevsim informaci ohledene casove narocnosti na zvladnuti konkretniho cms, cetl jsem, ze joomla je na mnoho a mnoho... |
||
| Lexter Profil |
#2 · Zasláno: 1. 7. 2008, 13:50:53
mar
modx, wp. Hledej, je to už trochu únavné, jak se na to každý den někdo ptá. |
||
| panhuhu Profil |
#3 · Zasláno: 1. 7. 2008, 14:57:55
WP, ráno sedneš, po obědě tušíš, večer umíš ;).
|
||
| mar Profil * |
#4 · Zasláno: 1. 7. 2008, 15:06:34
2 Lexter:
Omlouvam se, ale hledani jsem obetoval nejaky ten cas a myslim, ze je lepsi znat nazor zkusenych uzivatelu nez se ucit neco, co za 3 mesice zahodim.. 2 Lexter a panhuhu: Diky, wp se zda byt super. Asi zacnu s nim... Vlastne sem uz zacal.. 2 ostatni: Vubec by nebylo spatne, kdyby nejakej cms guru napsal nejakej clanek o cms a vyuziti, vyhodach a nevyhodach, atd.. Pokud uz nikdo nic nechce napsat, tak bych tohle vlakno nechal uz zamknout. Diky |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0