Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ronny Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 1. 2009, 17:45:24
Zdravím, je možné když mám web postavený na Wordpressu a potřebuji do něj z druhého webu který běží taky na wordpress "překopírovat" databázi se články?
popř. jak? Děkuji všem |
||
pEeLL Profil |
#2 · Zasláno: 5. 1. 2009, 18:17:31 · Upravil/a: pEeLL
pokud ma hosting phpmyadmin (jako ze vetsinou ma) tak se do nej prihlasis, najdes si wp databazi das export.
pak se prihlasis do phpmyadmin na druhem webu najdes databazi a das import edit: v pripade ze chces jen clanky si vyberes jen tabulky ktere snimi souvisi (jsou tusim tri nebo ctyri ale s wp skoro nedelam tak uz presne nevim ktere) |
||
Jimmy Hayek Profil |
#3 · Zasláno: 5. 1. 2009, 18:36:21
Ronny
Najdi si v administraci prvního webu Export a exportuj. Potom si najdi v administraci druhého webu Import a importuj... ;-) |
||
Ronny Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 1. 2009, 21:46:21
takže pokud to dobře chápu,abych byl konkrétnější mám web s online filmy - takže článek = 1 film.
na druhém to samé akorát ve větším, a potřebuji z toho většího importovat databázi těch filmů které na menším webu nemám.takže stačí importovat "velkou" db do té "menší" pochopil jsem to správně? |
||
pEeLL Profil |
#5 · Zasláno: 5. 1. 2009, 22:16:42
pokud je mensi web jiz v provozu aj tak nemuzes importovat vsechny tabulky ale jen ty ktere jsou spojeny s clankama. navic budes mit mozna problem s id. kazdy clanek ma urcite jedinecne id - id z vetsiho by se mohly kryt s id mensiho. nemluve napr o jinych id kategorii na starem a novem webu apod.
pokud se nejedna o zadny vyznamny web tak si nejdriv udelej komplet zalohu toho maleho (export) a muzes zkouset v nejhorsim pak db vyprazdnis a nahrajes (import). jinak najdi nekoho kdo s wordpress umi obetuj nejake penize a ten ti to importuje. pak jsem jeste nekde cetl ze existuje script/plugin na import clanku ale nic blizsiho o tom nevim |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Ben Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 1. 2009, 14:47:49
Kdyz das v menu Nastroje - exportovat, stahnes si vyexporotovany soubor na PC a na druhem webu das import, tak se ti slouci puvodni clanky s clanky z druheho webu.
Pred tim si vsak udelej zalohu celeho webu. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0