Autor Zpráva
SkIpPeR
Profil
Zdravím, vím že už to tu párkrát bylo, ale nepodařilo se mi to nějak pochopit.
Mám dvě tabulky: kniha a kniha_odpoved
všude mam stejný sloupce: id, jmeno, text, datum, cas, web, e-mail, ip-remote, admin (+v kniha_odpoved mam id-preispevku)
mam tu kód:
<?php
$tab=mysql_query("select *, extract(hour from cas) as 'hodina', extract(minute from cas)  as 'minuty', extract(day from datum)  as 'den', extract(month from datum)  as 'mesic', extract(year from datum)  as 'rok' from kniha order by datum desc, cas desc limit ".$start.",10 ");
while($data=mysql_fetch_array($tab))
{
//...
$tab_odpov = mysql_query("select *, extract(hour from cas) as 'hodina', extract(minute from cas)  as 'minuty', extract(day from datum)  as 'den', extract(month from datum)  as 'mesic', extract(year from datum)  as 'rok' from kniha-odpoved where id-prispevku='".$data['id']."' order by datum desc, cas desc");
while($data_odpov=mysql_fetch_array($tab_odpov))
{
//...
}
//...
}
?>

to mi ale vypisuje
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/czweb.org/p/phs/phs/page/kniha.php on line 213
na řádku 213 je právě while($data_odpov=mysql_fetch_array($tab_odpov))
nevidíte někde chybu? Já jsem asi slepý
Kajman_
Profil *
Tabulky a sloupce mající v sobě znak - dávejte vždy do zpětných apostrofů.

Chudák server, takových dotazů :-(
SkIpPeR
Profil
1. Funguje to, děkuji
2. Aspoň dostane zabrat :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0