21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
virgo86
Profil
Zdravím ukladám do databaze hesla uzivatelu pomocí password('$password') , problém je v tom když potom ověřuji totožnost uživatele tak mi to na webu ukaže že se heslo nebo uživatelské jmeno neschoduje. Když jsem na zkoušku zrušil password tak se bez problému přihlasím. Ve virtualním serveru u mě na pc to beží bez problému. díky
mckay
Profil
virgo86:
Tohle je tak trochu duplicitní vlákno. Nicméně, jestli ti to na localhostu pracuje správně, je dost možné, že hosting má některou funkci zakázanou.
virgo86
Profil
mckay:
se omlouvám ale více lidí radí na php a ono to vlastně souvisí i s php....
Kajman_
Profil *
Funkce password není ve verzích 4 a 5 stejná a navíc tam máte poznámku, že není vhodné ji používat pro vlastní aplikace.
Kcko
Profil
Kajman:
Funkce password není ve verzích 4 a 5 stejná a navíc tam máte poznámku, že není vhodné ji používat pro vlastní aplikace.

A pro ktere tedy? ;]
Kajman_
Profil *
Převážně pro zakládání nových uživatelů či změnu hesla uživatelů v mysql.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0