Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
string Profil * |
Vím, že se to tu už několikrát řešilo, ale každé řešení je pomocí foreach ale já se chci zeptat, proc mi tohle nefunguje ve while
Děkuju $onclicky = $vypis[onclick] - 1; $sqli_updates = mysql_query("UPDATE newsletter SET onclick='".$onclicky."' WHERE id='".$vypis["id"]."'"); if ($sqli_updates == 0) { echo("<div class=\"error\"><strong>Chyba:</strong> Nelze upravit počet e-mailů u DEMO verze!" . mysql_errno() . ": " . mysql_error()."</div>"); } Podle me je vse o.k. a fachat by to melo, ale nevypise se ani chyba a ani se neprovede oprava v DB. Moderátor Joker: sloučeno do jednoho příspěvku
|
||
Kajman_ Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:32:02
Vypište si ten sestavený dotaz. Třeba tam je jiné id, než které kontrolujete, zda se nastavilo.
|
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:32:33
string:
Případně zkuste místo mysql_query dát echo (tím se SQL dotaz jen vypíše), podívejte se na vypsané dotazy jestli jsou OK a zkuste je zkopírovat a pustit třeba v phpMyAdminu. |
||
Nox Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:37:30
Snaž se ale pokud možno neposílat query v cyklu, je to dost náročné
Update je trochu těžší ale řešení je zde: http://php.vrana.cz/hromadna-aktualizace-zaznamu.php |
||
string Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:46:24
UPDATE newsletter SET onclick='2' WHERE id='' tak je chyba, ze nedostava informaci kam ma zapisovat, ale nevim jak to resit kdyz to je v cyklu while
|
||
string Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:47:15
Nox: urcite stebou souhlasim, ze to muze byt narocnejsi a tak tedy doporucujes to dat taky jako foreach?
|
||
Nox Profil |
#7 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:49:58 · Upravil/a: Nox
string:
tak nám dej celý kód (resp. aspoň s tím cyklem)... nějak se tam to id holt nedostává string: foreach je taky cyklus, jako while, to by nebyla žádná změna.... myslel jsem to tak že pokud to jde, tak je většinou lepší odeslat 1 dotaz a šmitec než víc (což se děje v cyklu kdy se každž cyklus něco pošle) |
||
Joker Profil |
#8 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:52:01
string:
To nesouvisí s typem použitého cyklu. Mám takový pocit, že tam chybí nějaký čítač (respektive proč je to cyklus, tj. ten update se volá vícekrát, jestli dosazuje do dotazu stále stejné hodnoty?) |
||
string Profil * |
#9 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:52:04
Jsem kreten :-) jak mohl rict kde ma upravit kdyz pole id nebylo ve vyberu dotazu :-)
Jak mam vyresit aby to nebylo tak narocny. Dival jsem se na odkaz, ale moc stoho uprime nejsem :-( |
||
Kcko Profil |
#10 · Zasláno: 6. 1. 2010, 16:42:31
string:
Neupravuj to, je to jednorazova akce, tak to nicemu nevadi. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0