Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kcko Profil |
#1 · Zasláno: 13. 1. 2010, 23:17:27
Ahoj,
potrebuji pokud uzivatel smaze soutez ktera ma 3 hlavni identifikatory (soutezID, sezonaID, fazeID), aby se mi vymazaly z tabulky zapasy prislusne zapasy patrici pod tyto 3 klice. V PMA muzu nastavit jako vzdy 1 klic na 1 jiny cizi. Lze to? Diky |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 14. 1. 2010, 00:45:10
Musí mať tá trojica spoločný index v jednej tabuľke a tabuľka zápasov musí mať tiež index na tou trojicou stĺpcov.
Potom len tie indexy prepojíš, rovnako ako keby tie indexy boli len nad jedným stĺpcom. |
||
Kcko Profil |
#3 · Zasláno: 14. 1. 2010, 01:21:10
Aha. Ja mam vzdy jednoduche indexy, protoze slozene indexy nevyuziji (X dotazu a kazdy na jiny sloupec a nelze zachovat pravidla A,B,C ..)
Takze vytvorit slozeny index a pak to pujde. Dekuji |
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 14. 1. 2010, 01:42:23
Kcko:
Zložený index na trojicu stĺpcov (A, B, C) by sa vraj mal pri dotazoch využiť aj na dvojicu (A, B) aj na samotný stĺpec A. |
||
Kcko Profil |
#5 · Zasláno: 14. 1. 2010, 01:49:57
Ja tomu rozumim. Problem je v tom, ze ja mam na jedne tabulce N ruznych dotazu ze bych tech slozenych klicu potreboval nekolik.
(Jednou taham pouze sloupec C, pak B+C, pak C+A , A+B ) atd. Musel bych to asi vynutit pres FORCE a nechce se mi hrabat do dotazu po celem webu. Chtel jsem vedet jak to funguje ( priste si dam pozor) Dik |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0