Autor Zpráva
blazej44800
Profil
Mam problem. Potrebujem aby sa mi v sql databaze odpocitaval cas????? Da sa to ??? Pls dajte mi nekto kody (cele)
keeehi
Profil
blazej44800:
Co máš na mysli? Netuším, co by ten kód který chceš měl dělat. Zkus tu jeho funkci popsat.
blazej44800
Profil
chcem aby na sql serveri pežali stopky. ne v php ale na sql. Napríklad ak hráš hru ********* tam sa ti odpočítava čas dačo take ael bez php iba sql
Keeehi
Profil
blazej44800:
1) Co se ti na php nelíbí? Html se neumí spojit s databází, takže to musí obstarat nějaký servrový script.
2) V prohlížeči nemění ten čas PHP ale JS

Řekni mi prosím tě jediný rozumný důvod, proč je to potřeba řešit čistě přes sql (databázi).
blazej44800
Profil
zober: potrebujem aby sa odpocitaval cas v sql lebo::: dajme tomu ze teraz chcem spustit casovac ktori sa o dajme tomu 20 dni 50 hodin 25 sekund otvori
a spusti dajme tomu level hry ktory sa ma spustit len v dany cas a ked to chem urobit tak zeby ked tam ktokolvek pride sa mu ukazl ten isty odpocitavac (s rovnakou pociatocnou hodnotou) uz chapes alebo ma napadlo ze na servery sql bude ulozeni len cas kedy sa to ma otvorit a php alebo js to len vyrata a spusti
TomášK
Profil
blazej44800:
alebo ma napadlo ze na servery sql bude ulozeni len cas kedy sa to ma otvorit a php alebo js to len vyrata a spusti
Tohle je správné řešení. Zbývající čas by šel vypočítat i v SQL. Důležité je, že bude uložená hodnota, kdy se to má otevřít, a časy se z ní budou počítat.
Joker
Profil
blazej44800:
Nešlo by prosím psát normálně? Tj. česky/slovensky, s diakritikou a interpunkci normálně rozmisťovat (tj. ani 8 otazníků na jednom místě, ani celý příspěvek bez interpunkce)?

chcem aby na sql serveri pežali stopky
SQL je dotazovací jazyk pro databáze. Není určený pro programování stopek.

tam sa ti odpočítava čas dačo take ael bez php iba sql
Těžko, ať už jde o jakoukoliv hru. Minimálně... HTML neumí posílat SQL dotazy do databáze, tak co by je tam posílalo, když ne skript na straně serveru?

alebo ma napadlo ze na servery sql bude ulozeni len cas kedy sa to ma otvorit a php alebo js to len vyrata a spusti
Ano, tohle bude schůdnější cesta.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: