Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Neas Profil |
#1 · Zasláno: 24. 1. 2010, 15:22:51
Ahoj.
Stáhnul jsem si nedávno phpMyAdmin a mám takový problém. Nemůžu se přihlásit, neustále mi to píše, že zadávám špatné přihlašovací údaje. Na internetu jsem našel spoustu návodů, jak se dají údaje změnit, ale žádný mi neopmohl (například jsem prý měl najít 80. řádek v souboru config.inc.php a přepsat ho, jenže tento soubor měl přitom pouhých 40 řádků). Chtěl bych se proto zeptat, jak ty údaje můžu změnit? stránka odkud jsem stahoval: http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 24. 1. 2010, 15:38:10
toto jsem vytáhl z "resetovače" hesla
soubor resetpwd.bat @echo off cls echo ======================================= echo Warning ! This Option require PHP. echo ======================================= echo. C:\AppServ\php5\php.exe C:\AppServ\MySQL\scripts\resetpwd.php cls echo. echo. echo. echo *** Your MySQL Root password was reset. *** echo. echo. echo. pause Soubor resetpwd.php <? echo "Welcome to AppServ MySQL Root Password Reset Program\n\n"; AppServCMD(); function AppServCMD() { define('STDIN',fopen("php://stdin","r")); echo " Enter New Password : "; $input = trim(fgets(STDIN,256)); $input = ereg_replace('\"', "\\\"", $input); $input = ereg_replace('\'', "\'", $input); echo "\n Please wait ...................................\n\n"; exec ("net stop mysql"); exec ('start /b C:\AppServ\MySQL\bin\mysqld-nt.exe --skip-grant-tables --user=root'); exec ("C:\AppServ\MySQL\bin\mysql -e \"update mysql.user set PASSWORD=PASSWORD('$input') where user = 'root';\""); exec ("C:\AppServ\MySQL\bin\mysqladmin -u root shutdown"); sleep(3); exec ("net start mysql"); } // end function ?> |
||
Neas Profil |
#3 · Zasláno: 24. 1. 2010, 17:27:35 · Upravil/a: Neas
žádný soubor resetpwd.php tam neni :-(
|
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 24. 1. 2010, 17:38:41
Neas:
Tak si ho vytvoř, jeho obsah je v mém příspěvku. Budeš si ale asi muset upravit v něm cesty. |
||
Neas Profil |
#5 · Zasláno: 26. 1. 2010, 16:58:48
nefunguje..
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0