Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
maestroTrpos Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 1. 2010, 21:10:46
Mohl by mě někdo poradit, případně odkázat na nějakou stránku, kde by bylo jak vytvořit počítadlo kliknutí pomocí databáze?
Chci totiž, aby všechna ta číslo určující počet kliknutí byla v jedné tabulce, abych pak mohl jednoduše vytvořit pořadí odkazů/stránek s největším počtem kliknutí. |
||
Cup Profil |
#2 · Zasláno: 29. 1. 2010, 21:23:49
odkaz na stránku si dej napříkad ve tvaru <a href="redirect.php?idOdkaz=1&urlOdkaz=www.odkazNekamPryc.org">
v databázi budes mit seznam odkazů tabulka odkazy idOdkaz, urlOdkaz, kliknutiOdkaz a php soubor redirec.php ti to bude řešit že data přijatá přes get použije k přičtění kliku a přesměrování ... takže přičtem 1 mysql_query("UPDATE `odkazy` SET `kliknutiOdkaz`=`kliknutiOdkaz`+1, WHERE `idOdkaz`='".$_GET[idOdkaz]."' LIMIT 1"); a přesměrujeme buď s datem z GET nebo si to sosnem z DB header("Location: ".$_GET[urlOdkaz]); je to jen nákop ... snad to z toho pochpíš a určitý věci si ošetříš ... |
||
maestroTrpos Profil * |
#3 · Zasláno: 29. 1. 2010, 23:14:46
Mohl bys vypsat kod, který bych měl napsat do php stránky pls? V databázy už mám ty odkazy vypsaný ale ten kod do php stránky mě nefakčí.
|
||
Cup Profil |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2010, 08:32:35
ehm, toto byl jen nákop, je možný že tam budou chyby. Jestli jsem to dobře pochopil tak áš odkazy v db ... asi je pomocí php vypisuješ a nedokážeš se poprat s tímto kouskem kodu jo? :) no ... tak to ještě zkus a pak se mi ozvi na icq nebo email něco bych měl mít v profilu
|
||
123456789 Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 1. 2010, 11:41:22
Překlad: Jsem moc líný to vyzkoušet a přečíst si ty dva články na internetu a proto mi to napište a já to pouze zkopíruju.
Lenost nezná mezí :D. Se divím, že se někomu chce ztrácet čas a takovýmto lidem ještě zdarma pomáhat. Ale to je každého věc. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0