Autor Zpráva
Marma
Profil *
mam jednoduchy formular:

<form method="post" action="pridaj.php">
<textarea name="bzdrojak" style="width: 561px; height: 164px"></textarea><br />
<input type="submit" value="Zapísať stránku do databázy ">
</form>

Spojenie s DB funguje, zapis funguje az na jeden problem...

Ak, do TEXTAREA vlozim :

<img alt="" src="obrazok.jpg" vspace="" border="0" hspace=""><br>

Do DB sa mi to zapise ako:

&lt;img alt=&quot;&quot; src=&quot;obrazok.jpg&quot; vspace=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; hspace=&quot;&quot;&gt;&lt;br&gt;


Ja by som vsak potreboval, aby zmena nenastala kedze ide o HTML Kod...

Dakujem za pomoc
SwimX
Profil
Marma:
vypadá to,že to proháníš funkcí htmlentities nebo htmlspecialchars.

Pokud ti to nevadí, můžeš při výpisu z DB použít opačnou fci html_entity_decode

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: