Autor Zpráva
zrnecx
Profil
Ahoj, Mám problém s Fotogalerií.
Mám velmi jednoduchou fotogalerii která vypíše obsach složky s obrázky...
Mám skript který se pod heslem oběví na přidání obrázku.

Ale chtěl bych to aby se cesta k obrázku ukládaly na mysql a pak se z mysql vypisovali a aby byl možný u nich připsat nějaký popis.
;) DIk za pomoc
Keeehi
Profil
zrnecx:
A otázka je jaká? Něco vám nejde nebo nefunguje?
Pokud to chcete od někoho napsat, pak jste ve špatné sekci. Je tu sekce práce a zakázky.
zrnecx
Profil
Jo sem si rikal ze sem neco zapomel, chtel bych linky na nejake navody na fotogalerie pres php a mysql.
Ale chtel bych to bez jinne grafiky.. treba jen vypis obrazku nebo tak bez zadnych nadpisu a tak treba
http://gallery.menalto.com/ tohle je spatny priklad.. vlastne to same jako mam tady http://bobby.prodejce.cz/img.php ale jen navic s moznym pridanim popisu k obrazku.. Zdrojak sem psat nechci mozu zaslat na email nebo nekam...
zrnecx
Profil
proste cista bila stranka a na nich obrazky ptze to mam stejne jako include do jinneho souboru
Keeehi
Profil
zrnecx:
Moje otázky stále trvají. [#2]
zrnecx
Profil
Keeehi:
Jde mi o nejaky navod, ktery by mi pomohl se k tomu dopracovat, jelikoz se v tom az tak extra nevyznam.. a v MySQL vubec
Keeehi
Profil
zrnecx:
Pro mysql je dobré si přečíst třeba toto. (česky)
PHP vysílá požadavky na databázi funkcí mysql_query();. Zde se podívejte v části examples na první příklad. (anglicky)
zrnecx
Profil
Oukej, díky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: