Autor Zpráva
Tofina
Profil
Čaute potrebujem opraviť tuto vec v súbore register.php mi vypisuje chyby
a potom potrebujem vytvoriť sql príkaz ako vytvoriť tabuľku v mysql mi vypisuje chybu ze to mam zle len sa mi podarilo nove trochu poupravit a neda sa pripojiť
CREATE TABLE redirect (
  id int(11) NOT NULL auto_increment,
  url varchar(128) NOT NULL default '',
  cloak enum('Y','N') NOT NULL default 'Y',
  PRIMARY KEY  (id),
  UNIQUE KEY url (url),
  UNIQUE KEY id (id),
) 

Downoload
uno.tym.sk/downoload/problem.zip


Prosim opravte tie chyby dakujem :)
shaggy
Profil
Tofina:
Prosim opravte tie chyby dakujem
1. Čo za to?
2. Toto skôr patrí do práce a zákazky, nemmmyslíš?
Moderátor Chamurappi: Přesouvat nebudu, už se tu dole válí řešení.
3. Aké chyby? Napísal si, že v register.php ti vypisuje chyby, ale už si nenapísal aké.
4. Nikde nevidím odkaz na web, kde sa tie chyby vyskytujú, hádam si nemyslíš, že budem sťahovať kvôli tebe zip súbor a že to budem rozbiehať u seba na localhoste.
Tofina
Profil
1. Ja si myslim že prevas to nebude opravit pár chyb v php :-) a že ste ochotný pomôcť
2 To más asi pravdu pomýlil som si sekciu
3.
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/subfox/public_html/_sub/mp3xxl/zdroj/register.php  on line 31

4.
http://mp3xxl.subfox.eu/zdroj/

Register.php
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head><?php require ('opendb.php'); ?><?PHP
$_POST['url'] = htmlspecialchars(StrToLower($_POST['url']));
//test zda je zadano vsechno
if (!empty($_POST['yes']) && !empty($_POST['url'])){ 
  }else 
  { //je to OK, zapsat do db
    if (StrToUpper($_POST['cloak']) == 'N')
      $cloak_stat= 'N';
    else
      $cloak_stat= 'Y';

    $register=mysql_query("INSERT INTO ".$dbappname."redirect (url)
VALUES ('".$_POST['url']."')");
    if ($register)
    {
      echo "<b>Úspešné sa pridala nová stránka! </b><br />";
      echo "<b>Do vyhľadávania bude zaradená do 5 pracovných dni Ďakujem!  ".$_POST['url']." </b><br />";
    }
    else
      if (mysql_errno() == 1062)
      {
        echo "<b>Táto adresa URL sa nachádza už v databáze! ".$_POST['url']." </b><br />";
        include("regform.php");
      }
      else
        echo "<b>Chyba pi ukldn daj!</b><br />";
  }  

else // uzavreni testu, zda je vse zadano
{
  echo "<b>Chyba niektorý udaj !</b><br />";
  include("regform.php");
}?><?
if ($predmet!="test z mp3xxl" and $email!="@" and $zprava!="".$_POST['url']."")
{
Mail("", $predmet, $zprava, "From: testxl" . $email);
?>
__construct
Profil
Však tá chyba je dostatočne jasne popísaná -> máš tam navyše ELSE
Používaj nejaký normálny editor, ktorý Ťa na takéto chyby upozorní ..
Kajman_
Profil *
U toho prvního příspěvku bude problém v nadbytečné čárce za posledním klíčem. Také bych nevytvářel další unikátní klíč na id. Primární klíč unikátnost zaručí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0