Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pavuk Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2011, 22:55:01 · Upravil/a: pavuk
Mám na forpsi.cz zkušební databázi.
Provedl jsem si přes administraci export databáze - zálohu - k sobě do PC a chtěl bych jí teď na forpsi.cz zkušebně vymazat a zase naplnit ze zálohy. Co mě ale odstrašuje že tam schází tlačítko "import", ![]() objeví se teprve ve chvíli kdy databázi vyprázdním? (omlouvám se za tak stupidní dotaz, ale mě to prostě mate) A nakolik je taková záloha přes export kterou jsem provedl spolehlivá? jsou to sice jen zkušební data, ale dalo mi docela práci tu databázi naplnit... ---------------- edit: ještě bych rád upřesnil, že nechci data jenom Vyprázdnit, ale všech pět položek Odstranit, takže nezůstane žádná struktura |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 14. 2. 2011, 00:39:47
pavuk:
způsob, jakým lze importovat DB, by ti asi řekli nejlépe sami na Forpsi (nevím, kolik lidí tu tento hosting používá a jak dlouho budeš na odpověď čekat). Každopádně, když máš export databáze v nějakém textovém formátu, lze celý jeho obsah zkopírovat a vložit jako kód (záložka SQL nahoře). |
||
pavuk Profil |
#3 · Zasláno: 14. 2. 2011, 01:14:14 · Upravil/a: pavuk
mám to jako databaze.sql, něco s tím teda zkusím provést. Díky
edit: „Každopádně, když máš export databáze v nějakém textovém formátu, lze celý jeho obsah zkopírovat a vložit jako kód (záložka SQL nahoře)“ Klaplo to výborně, ještě jednou díky |
||
LudekBrno Profil |
#4 · Zasláno: 14. 2. 2011, 20:13:09
Shodou okolností jsem to před pár měsící řešil při přesunu e-shopu mezi doménami. Oba hostingy u Forpsi. Databázi jsem vyexportoval a při pokusu o vložení do nové databáze jsem čekal tlačítko import. To ovšem u Forpsi neexistuje. Tak jsem pátral a pátral, až jsem se doklikal. Přes administraci databáze vstoupit do databáze a poté z horní nabídky zvolit SQL. Objeví se textové políčko, kam je možno přímo vložit obsah databáze v textovém formátu nebo níže je políčko pro přímé nahrání souboru z Vašeho PC. Není to označeno jako import, ale je to ono. Vložil bych i screen, ale obrázek sem nejde připojit, musel bych ho někam nahrávat.
|
||
pavuk Profil |
#5 · Zasláno: 14. 2. 2011, 21:49:00
LudekBrno:
Děkuju, ale já už to přesně způsobem kterej popisuješ vyřešil, nakopl mě k němu panther o řádek výš (i jsem to zmínil ve svým příspěvku) Ale i tak dík |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0