Autor Zpráva
lolek235
Profil *
Zdravím,
mám endoru,
potrebujem pomoc, stiahol som si scrpit a tam mám nastaviť

DEFINE('DB_DETAILS', true); - toto mám nechať?
DEFINE('DB_HOST', "localhost"); - neviem čo tu mám dať

DEFINE('DB_USER', "USERNAME"); - meno do databázy - viem
DEFINE('DB_PASS', "PASSWORD"); - heslo do databázy - viem
DEFINE('DB_NAME', "DBNAME"); - meno databázy - viem

Prosím, čo mám nastaviť v prvých dvoch?
l564
Profil
lolek235:
DEFINE('DB_HOST', "localhost"); - neviem čo tu mám dať
Nevím jaký máš server ale já mám sql1.endora.cz

Pro zjištění databáze se přihlaš pak jdi do záložky Databáze a ke konci máš větičku : „Do aplikace phpMyAdmin se můžete dostat kliknutím na název databáze, nebo na adrese https://sql1.endora.cz[/i]“; a jak tam máš to https://sqlX.endora.cz tak zadáš místo localhost sqlX.endora.cz
lolek235
Profil *
ok, dik ja mam sql4
l564
Profil
Tak dej:

DEFINE('DB_DETAILS', true); 
DEFINE('DB_HOST', "sql4.endora.cz"); 

DEFINE('DB_USER', "USERNAME");
DEFINE('DB_PASS', "PASSWORD");
DEFINE('DB_NAME', "DBNAME") ;

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0