Autor Zpráva
Jakub Šebík
Profil
Dobrý den, je někdo schopen předělat tento scritp, aby se to zobrazovalo takto?:
1. JmenoManazera (Jakub) JmenoBoxera (JakubBoxer) Stát (Česko) Body (5000)
2. JmenoManazera (Jakub2) JmenoBoxera (JakubBoxer2) Stát (Česko2) Body (4000)
.....
Prostě myslím že úplně na začátku bude umístění a podle velikosti bodů...

<table align="center">
<th width='150px'><center>Manažer</center><hr></th>
<th width='150px'><center>Boxer</center><hr></th>
<th width='150px'><center>Stát</center><hr></th>
<th width='150px'><center>Body</center><hr></th>
<th width='150px'><center>Informace</center><hr></th>
<th width='150px'><center>Souboj</center><hr></th>
<?php
$spojeni = mysql_connect("localhost","xxxxxx","xxxxxx" ) or die ('Špatné údaje');
mysql_select_db("boxgame", $spojeni) or die ('Špatná db');
mysql_query("SET NAMES utf8");  
$query = MySQL_Query("SELECT * FROM `login_uzivatel` ORDER BY login") or die (mysql_error());
$Pocet=0; while($Vysledek = mysql_fetch_array($query)){ $Pocet++;
echo "
<tr><td>
<center><em>".$Vysledek['login']."</em></center>
</td><td>
<center><em>".$Vysledek['boxer']."</em></center>
</td><td>
<center><img src='../img/game/vlajky/".$Vysledek['stat'].".gif'></center>
</td><td>
<center><em>".$Vysledek['body']."</em></center>
</td><td>
<center><a href='info.php?hrac=".$Vysledek['login']."'>Informace</a></center>
</td><td>
<center><a href='souboj.php?hrac=".$Vysledek['login']."'>Soubor</a></center>
</td></tr>"; } ?>

Děkuji
panther
Profil
Jakub Šebík:
chceš řadit podle bodů, ale řadíš podle loginu. Stačí trochu přemýšlet... nebo chápat, co máš v tom scriptu.
Jakub Šebík
Profil
panther:
Dobrá napraveno, ale jak udělám pořadí (první, druhý,...)?
Děkuji
panther
Profil
Jakub Šebík:
proměnnou, kterou budeš v cyklu při výpisu jednotlivých řádků iterovat.
Jakub Šebík
Profil
panther:
Nějak nevím jak na to :(.
Mohl bych prosím poprosit o přiklad? Děkuji

Při tom řazení "ORDER BY" se mi řadí od nejmenšího po nejvetší (tzn.: první je ten, kdo má nejméně bodů).
Co s tím?
Děkuji
panther
Profil
Jakub Šebík:
se mi řadí od nejmenšího po nejvetší
podívej se do manuálu, je to tam všechno napsané. Tohle není neznalost, ale lenost.

$i = 0;
while (...) {
    ...
    $i++;
}
okolojdouci
Profil *
panther:
Zdá se mi to, nebo už v tom #1 je pro počítání pořadí zapracována proměnná $Pocet?
panther
Profil
okolojdouci:
ano, je tam. Nevšiml jsem si jí. Tak iterační proměnná tam je, jen se nevyužívá.
Jakub Šebík
Profil
panther:
Tohle není neznalost, ale lenost.
Ano, to máš pravdu.
Můžu tě poprosit, aby jsi mi to "zasadil" do toho scriptu?
Děkuji moc.
Jakub Šebík
Profil
Asi zde lenochovi nikdo něpomuže, že?
Mohu aspon poprosit o ten manuál?
Děkuji.
panther
Profil
Jakub Šebík:
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/
Jakub Šebík
Profil
panther:
Česky by asi nebyl, že?
pcmanik
Profil
Jakub Šebík:
Nie, a ak nevies po anglicky, tak nemas v tomto obore co hladat, takze sa bez tu anglictinu naucit. Inak je to tam tak jednoducho popisane, ze to musis zvladnut. A naviac existuje nieco ako google translator :)
Sir Tom
Profil
Jakub Šebík
www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=826

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0