Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ladiscz Profil |
#1 · Zasláno: 19. 6. 2011, 17:07:46
Dobrý den,
snažím se vytvořit plánovač akcí, ale nedaří se mi dostat na web tabulku, která by měla tolik řádků, kolik mám řádků v databázi... Ať dělám, co dělám, má tabulka vždy jen dva řádky - hlavičku a první řádek z databáze... Děkuji předem za každou radu. function ShowNews() { global $Config, $db; $db->select_db($Config['Database']['Database']); $db->select_db($Config['Database']['Database']); if(array_key_exists('raidy', $_GET)) $Filter = ' WHERE `equip` = '.$_GET['equip']; else $Filter = ''; $this->db->select_db($Config['Database']['Database']); $limit = 5; if(array_key_exists('page_index', $_GET)) $Page = $_GET['page_index']; else $Page = 0; $DbResult = $db->query('SELECT COUNT(*) FROM `raidy`' .$Filter); $DbRow = $DbResult->fetch_row(); $TotalCount = $DbRow[0]; $DbResult = $db->query('SELECT * FROM `raidy` ORDER BY id DESC LIMIT '.($Page * $Config['Web']['TableRowPerPage']).', '.$Config['Web']['TableRowPerPage']); while($raidy = $DbResult->fetch_assoc()) { $text = str_replace('&', '&', $raidy['text']); $leader = str_replace('&', '&', $raidy['leader']); $raid = str_replace('&', '&', $raidy['raid']); $id = str_replace('&', '&', $raidy['id']); $equip = str_replace('&', '&', $raidy['equip']); $rok = str_replace('&', '&', $raidy['rok']); $mesic = str_replace('&', '&', $raidy['mesic']); $den = str_replace('&', '&', $raidy['den']); $hod = str_replace('&', '&', $raidy['hod']); $min = str_replace('&', '&', $raidy['min']); $Output = '<table class="QuickInfoTable">'. '<tr>'. '<td width="35">ID</td>'. '<td width="80">Datum</td>'. '<td width="50">Čas</td>'. '<td width="150">Raid</td>'. '<td width="90">Raid Leader</td>'. '<td width="110">Požadovaný EQ</td>'. '</tr>'. '<tr>'. '<td>'.$id.'</td>'. '<td>'.$den.'.'.$mesic.'.'.$rok.'</td>'. '<td>'.$hod.':'.$min.'</td>'. '<td>'.$raid.'</td>'. '<td>'.$leader.'</td>'. '<td>'.$equip.'</td>'. '</tr>'. '</br>'. '</br>'. '</table>'; } $Output .= '<div class="Center">'.$this->PageList('page_index', $Page, $TotalCount, $Config['Web']['TableRowPerPage'], 10).'</div>'; return($Output); } |
||
roberta Profil |
#2 · Zasláno: 19. 6. 2011, 17:21:51
vo while cykle priraduješ premennej $Output hlavičku tabuľky a 1 riadok
skús dať v 38 riadku namiesto $Output = toto: $Output .= snáď to pochopíš :) |
||
Ladiscz Profil |
#3 · Zasláno: 19. 6. 2011, 17:42:39 · Upravil/a: Ladiscz
roberta:
Díky, teď mi to vypisuje oba řádky, ale oba mají samostatnou hlavičku.. Ale to asi vím, jak pořešit.. Teď mi ovšem nad tabulkama vyskakuje chybová hláška Notice: Undefined variable: Output in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.2i\www\test\inc\html.php on line 57 |
||
Ladiscz Profil |
#4 · Zasláno: 19. 6. 2011, 17:48:22
Tak už to mám,
děkuju moc za pomoc... |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0