Autor Zpráva
cikaxx
Profil *
Ahojte chtěl bych se zeptat ja udělat že to člověku vypíše z db všecky texty prostě vysvětlim to ;)

v DB jsou řádky kde mam message_id message_to atd

chtěl bych aby mu to vypsalo všecky řadky kde je message_to = Jeho nick (funkci na nick mam)

Tak že by to vypsalo z určitého řadku kde je message_to == NICK tak by mu to z toho řadku vypsalo ještě message_text ale jen u toho kterej je na jeho nick šlo by to nějak ? diky předem

nazev DB : messages
1Pupik1989
Select message_text FROM messages WHERE message_to="nick_toho_uzivatele"

Osobně bych ale do "message_to" ukládal id uživatele a ne přezdívku.
cikaxx
Profil *
ok nam si stim pohraju diky a nakou podminku? aby to vypsalo jen jemu žejo zprávy pro něj tak jen jemu :)
cikaxx
Profil *
Hele , tak sem to pochopil ale ja potřebuju toto nechapu jak to udělat stačilo by mě navest ale vysvětlim to...

"Mam na stránce messages.php tabulky nebo jen jednu udělanou ale ja potřebuju aby to vypsalo první tabulku s největšim message_id pro jeho nick na 2 zase menší atd až do 5"

Takže v 1 tabulce bude Odesilatel : $message_from podtim Text : $message_text a to bude v tabulce 1 protože to bude nenovější zpráva pro jeho učet v další bude starší a v další zase starší to nwm jak udělat hlavně aby se vypsali všechny...

díky za pomoct
WMPopi
cikaxx:
Přečetl jsem to celé 4x, přesto jsem nepochopil; chtělo by to používat interpunkci (, - čárky).
cikaxx
Profil *
ok zrprovoznil jsem si to , ale mam ještě jeden problém , neni zas tak veliký vysvětlim to.

Jde o to , že mam tabulku a v ni je tlačítko smazat kliknu tabulka se smaže jako obsah v ní tabulka má třeba ID 1 ale když první smažu třeba id 0 smaže to i id 1 potřebuji abych měl kod na jedno tlačítko ale aby bylo na každou tabulku zvlášt dík za pochopení a pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0